Feray_y Bebeğine gelişim geriliği var deyip sağlıkla doğuran oldu mu ne gibi yol izlendi neler yaşadınız acaba paylaşır mısınız???
HEPAYNITAN-TANA2 Feray_y kızıma 37 . Haftada kontrole gittim orda öğrendim iki hafta gelişim geriliği oludgunu sonra yatış verdiler doğum için normal denedim tabi suni felan verdiler sancım gelmince sezeryene almışlardı 🤔
Ftmgl1207 Feray_y kızım 2 hafta geriden geliyordu. 38. Haftada 36. Haftaya uyumlu doğum yapmıştım. Ultrasonda 2800 gram dediler. Doğum kilosu 3050 gram. 3 yaşında şuan kafana hiç takma ultrason ölçümleri de birebir çıkmıyor zaten
Feray_y HEPAYNITAN-TANA2 kaç kilo doğdu peki bebekte birşey varmıydı teşhis neydi tam olarak neden dolayı geri dediler
cagla0cagla Ben 35 inci haftada 33 haftalık ile uyumlu ilken doğum yaptım canım 25 den sonra gerileme başlamıştı bizde ama gerilik demek bebeğin yetersiz beslenmesiyle alakalı sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor için rahat olsun çok şükür 3,5 yaşında şuan
HEPAYNITAN-TANA2 Feray_y o kadarni hatırlamıyorum canım sadece yarım gün kuvezde kaldı gelişim geriliği var 15 dediler 2420 dogduydu
cagla0cagla Feray_y 1720 gram doğdu benekte hiçbirproblem yoktu canım hatta nefes bile alıyordu iğne olduğumuz için sorun 7 aylıkken tekrar doppere girdim detaylı bakıldı kilo almıyor diyr bebeği besleyen tek damarımda direnç olduğu işin beslenemiyordu kan akışımı azdı bu zamanla suyunu azaltı
Nur000 Feray_y 38 haftalikken doğum yaptım. 25 haftadan sonra hem kilosu hemde karın çevresi, baş ölçümü baya geriden geliyordu. Doğuma girmeden kilosu 2500 civarı çıktı. Ama 2800 gr doğdu çok şükür kuveze girmedi. Şuan 11 aylık
Feray_y Ftmgl1207 inş… ama benim bebekte kordondan giden bir damar bebeği çok az beslediğini söylediler şuan takipteyim her hafta bakılacak takip edilecek haftası kilo alması amniyosentez yapıldı 1 aya sonuç çıkacak ayrıca da suyum çok az öle uğraşıyorum bana dua edin lütfen 🤲🏻💋
Ftmgl1207 Feray_y plesentam yaşlanmıştı benimde kireçlenme vardı kordonda. Suyum da çok azdı havuç suyu içmiştim. İçini ferah tut dualarım seninle🙏
Feray_y cagla0cagla hemen hemen aynı sorunu yaşıyorum şuan suyum az diye çocukta bir anomali falan var mı diye bu pazartesi amniyosentez oldum beklemedeyim inş… bebekte bir hasar yoktur su azlığından da sağlıklıdır diğer türlüsünü asla düşünmek istemiyorum benim şuan 21+3 ama bebek 19 hafta uyumlu 😔 rabbim ol derse olucak ama inş… sağlıklıdır dua et bana lütfen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Feray_y Ftmgl1207 ben geçen hafta cuma dan beridir havuç suyu içiyorum canım şu azlığı için birde bol bol su içiyorum Siz kaçta doğum yaptınız bebek nasıldı birşey varmıydı
Feray_y Ftmgl1207 havuç suyu iyi gelmişmiydi peki suyunuz çoğalmışmıydı yada çoğaltmak için ne yaptınız
cagla0cagla Feray_y evet biraz erken gerileme olmuş inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız içinizi rahat tuttun her hamilelik kolay geçmiyor en büyük düşmanı stres bebeğiniz ve sizin hakkınızda rabbim hayırlısını versin 🙏