beyzamci Merhaba bende dayanamadım reglime 10 gün var beta hcg yaptırdım 0,100 yani negatif çıktı benim gibi negatif olup sonra pozitif çıkan var mı🥺
esmaozdemir76 beyzamci daha çok erken yapmışsınız adet tarihinizi bekleyin belki geç döllenme vs olmuştur
beyzamci EmineDefneGokce bazıları yok varsa değer yüksek çıkıyor dediler hatta bana pozitife dönecek olsa yüksek olurdu diyen oldu endişelendim açıkcası
EmineDefneGokce beyzamci şöyle söylim ben kızımda 7-8 gün kala öğrendim. Ama 2. Bebeğimde 4 gün kala bile çıkmadı. Adet günü silik çıktı . Bu tamamen döllenmeye yumurtlamaya bağlı canım.
Eylul2019 beyzamci ay olurmu oyle sey ya.daha yumurtlama gununuz yeni gecmis mantikli dusunun ne ara yumurtayla sperm bulustu gebelik olustu da hormonlarnz yukseldi.siz bakmayn onlar.
beyzamci Eylul2019 çok teşekkür ederim dua edin pozitif olsun amh değerim düşük olduğu için bu sabırsızlığım
Eylul2019 beyzamci ins olur.Allah gonlunuze gore versin 5 gun sonra erken gebelik yapim cikarsa tekrar kan verirsjnz
esmaozdemir76 beyzamci ilişkiden sonra en erken 8. 9. Günden sonra kan değerine düşüyor gebelik o yüzden olsa bile gözükmezdi bekleyin biraz daha
TazeAnne06 beyzamci testi çok erken yapmışsınız varsa bile olmadı sanıp üzüleceksiniz bu bile o kadar etkiliyor ki anlatamam.. adetiniz gecikince yapmak en mantıklısı