mavisinprensesi20 Bu isim konusu doğana kadar günden güne değişiyor mu 😂 Mihra Liya diyorum hepte sanki soğumaya başladım bu isimden Sizce Mihra Liya Eflin Ada Aylis Ece mi ? Yoksa Eflin Liya Aylis Lina Mihra Ece mi ?
tontonhanim mavisinprensesi20 ahaha hayırlısıyla bir doğsalar onlar doğana kadar günlük yeni isim turuyo 😂 isimler güzelmiş ama favorim Mihra olduğu için Mihra liya ❣️
isimsizzz mavisinprensesi20 Mihra Ece ,hatta sadece Mihra bile güzel , Liya , Lina tarzı isimler çok baydı gibi geliyor artık bana 🙈
mavisinprensesi20 tontonhanim evet yaab😂 ya ben 4 aydır mihra liya diyordum da sanki soğudum mu ne diyorum 😂
mavisinprensesi20 twinboymama yok canım tek 😂 isim turetiyorum aylis mihra eflin isimleri kesin bunlarla uyum sağlayan 2. İsimler de hangisi daha hoş onun arasında kaldim
iremcannn1907 mavisinprensesi20 bizim hazırdı erkek olursa Kayra kız olursa Aylis. Oğlum oldu Kayra ismi, kız gelirse de aylis olacak, o yüzden aylis diyorum ben anlamı da çok güzel 🙏❤️
Burc35 iremcannn1907 Merhaba benimde kızım olucak adı Ayliz düşünüyoruz 🌸 Aylis ve Ayliz anlamı aynı mi farkli yazanlar oluyor