Ela_nmry-16 Ben fetal DNA testi yaptırmıştım Allah’a şükür sonuç temiz geldi ayrıntılı ultrasona girmek istemiyorum çünkü çok gerilip stres yapıyorum kötü bişi cikicak die hamileliğim zehir olucak die yaptırmasam olurmu fetal DNA temiz çıkmıştı
Ebruliiiiiii Ela_nmry-16 canım fetal DNA bebekte genetik bir hastalık varmı ona bakılıyor bende yaptırdım ama detaylı ultrasonda organ bütünlüğü gibi çocuğun bütün el parmaklarından tutta kalbindeki kan hareketine varana kadar inceleniyor ayrıca korkulacak bişeyde yok sadece rutin bi muayene gibi sadece her yerine baktıkları için biraz daha uzun sürüyor. Allah korusun bebeklerde kalbi delik vs gibi durumlar detaylıda tespit edilirse doğar doğmaz müdehale edilebiliyor bunlar fetal DNA da çıkmıyor. Ben yaptırdım hem fetal DNA yi hem detaylıyı korkacak bişi yok yani
mirage333 Ela_nmry-16 fetal dna ile ayrintili ultrason cok cok başka seyler. Fetal dna ile dowm sendromu vb. olup olmadigini ögrenmisinizdir. Ama ayrintilida bebegin tüm organlari inceleniyor. Kalp böbrek el dudak vb. herhangi bir sorunumu karmı bunlara bakiliyor.
[silindi] Ela_nmry-16 bende fetal dna yaptirdim detayliya girdim fetal gibi degil ki aort damarina kadar bakiyor kalbine tum organlarina
NM_mom Fetal dna yüksek oranla doğru çıkıyor diye biliyorum bi sorun olcağını sanmam kötü düşünme, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
NM_mom Heeer girdiğim de içim rahat ne gelicekse Allahtan ama aklıma hiç kötü bir şey getirmedim bi sıkıntı da yok şükür 🌸 sen de kötü düşünme çıksa çıkardı dna testinde diye düşünüyorum👶🏼
Ezgi2727 Ela_nmry-16 bence yaptırın ikisi de farklı testler. Her şey allahtan , doğduktan sonra da hepimiz her an her şeyle karşı karşıya kalabiliriz hayat böyle geçmez ama en azından bilirsek erkenden önlemeleri alırız :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah