Zeyna27 Semra41 küveze alınır dedi mi şuan kaç kilo kız mı erkek mi 37+5 de doğumum olacak Korkuyorum
Semra41 Zeyna27 kuveze alınır dıye bı konuşma yapmadı bızımkı kız 28 hastalıkken gıttıgımızde 1580 gr dı gelısımı ½ hafta onde demıstı
Zeyna27 Semra41 neden 37. Haftaya gün verdi peki benim de 36+4 de 2900 dedi bakalım 37+5 de kaç kilo doğacak kız bizim de
Semra41 Zeyna27 gelişimi 2 hafta onde dedı benım bı önce kı hamılelıgımde de aynıydı gelısımı öndeydi devlete gıdıyordum beklettiler normal olacak dıye yapamadılar sureklı başka yerlere sevk ettıler en son dayanacak gıbı degıldı özelde acıl sezaryen oldum
csmaknc Tgbak 36 da alacağım canım 34 te sordu doktorum nasıl istiyorsun doğumunu diye karar vermemiştim şimdi artık karar verdim 38+5 te sezeryana alıyormuş genelde benim doktorum eğer o zamana kadar normal olmaz ise sezeryan diyeceğim çatı müsaitse tabi
Semra41 Ecemselmaarslan normal doğum tarıhı 21 Eylül du 31 Ağustos’a gün verdı tabıı son ay her hafta çağırdı duzenlı kontrol edelim dedı bızımkı bıraz erken gelmeye çalışıyor çok hareketlı ama yan yatıyor bı oncekıde aynıydı 😊😊