Miniminikom _akalin3 çok teşekkür ederim canım insallah götürebilirim o haftalara bayramda bile hastanede yatıyorum herşey bebeğim için sana bişey daha sormak istiyorum bu gelen leke ve kanlara doktorunuz ne diyordu
_akalin3 Miniminikom unıversıtede oldugu ııcm birebir görüşemiyorduk enfeksıyon değildi 3 haftada sadece 2 kere gıttım ondada hemen bebege bakar yollardı ve pruloton alırdım zaten elınden gelenınyapmıştı yanı onu durduramazdı
Miniminikom Marblingg ikinci seklaj niye atıyorlar peki benimde daha olalı 4 gün oldu 17 mm le oldum 15 mm düşmüş çok korkuyorum insallah ilerlemez
Marblingg Miniminikom 12mm ye geldi atmasa dogum olacaktı bidaha gelse yine atilcak gerekirse yine yani benim doktor biraz cilgin birisi😂😂 asla pes etmiyo cikarmicam seni disariya deyip duruyo tabi once allah sonra onun pinpirikligi sayesinde geldik 32 lere en son yaptigimiz serkljada rahst ol bu bizi goturur demisti insallah oyle olur simdilik bekliyoruz ama cocuk durmuyo surekli dikisleri tekmeliyo ah oglum bindigin dali kesmeye calisiyonda farkında degilsin😩😩
Miniminikom Marblingg benimkide hala kısa insallah uzarda 2. müdahaleye gerek kalmaz size 12 ile müdahale edildiyse benimki 15 yani pek bi faek yok ama saha olalı 4 gün oldu
Miniminikom Esra33-34 bende 21. Haftada seklaj oldum özellikle tuvalette geliyo böyle turuncu gibi kahve degil malesef
myangelson Miniminikom benim bebek çok baskı yapıyor aşağıda o yüzden sürekli iniyor sanırım , sürekli yatıyorum bende . Serklajdan sonra pek akıntım olmadı ama bugünlerde turuncu akıntı yasiyorim bende 1 ay oldu serklaj olalı enfeksiyondan şüpheleniyorum
Hamideekoc 13 haftalıkken serklaj oldum şuan 26+2 deyiz 21 haftadayken öğrendim ki rahim ağzı açılmış tamamen ve sadece dikiş tutuyor şuan bebeğimi sürekli istirahat halindeyken lavaboya kalkıyorum sadece inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız 🤲🏻🙏🏻
Hamideekoc Miniminikom bilmiyorum canım dikişin gayet iyi dediler ciğer geliştirici iğne oldum 23. Haftada olası bir duruma karşı ama evde istirahatteyim şuan cuma randevum vardı ama grevde oldukları için yoktu doktor endişeliyim biraz
Miniminikom Hamideekoc benim haftam daha çok küçük insallah 30 lara götürebilirim bende hala hastanede yatıyorum 4 gün oldu seklaj olalı
Hamideekoc Miniminikom inşallah Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 doktor bana ameliyattan 1 ay sonra yürüyüş yapabilirsin falan dedi ama keşke yapmasaydım o mu tetikledi diye bile düşünüyorum çok zor yatmak ama sen her zaman dikkatli ol bol bol istirahat et
Miniminikom Hamideekoc yatıyorum canım bi wc ye kalkıyorum insallah herşey Rabbimin izniyle yolunda gider peki ilaç olarak ne kullanıyordunuz?
Hamideekoc Miniminikom ameliyat sonrası progestan 200 mg verdiler açılmayı farkedince proluton iğne ve sürekli yattığım için oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum şuan birde balık yağı içerikli multivitamin regenesis max kullanıyorum
Papatya16-16 Miniminikom ilk iki gün kırmızı şekilde geldi sonra turuncuya döndü sonra da gelmedi zaten canım
Patilimom Miniminikom serklaj sonrası 3 gün falan lekelenme yaşadım sonra bitti. Akıntı gelmeye başladı onlarda biraz sariydi enfeksiyon var zannettim doktora sordum. İçerde vücuda ait olmayan bir ip var normal dedi