[silindi] Burda baslik acmistim alisveris eden falan varmidir diye kimse bir sey bilmediginden bos bos ordan siparis vermek zorunda kaldik , cunku bilen bilir benim kizce arada zorluyor ediyor dogum saniyoruz falan filan herkes bayramdan sonra anca kargoya verilir derken bu kadin dediki bacim ben saliya yetistirir kargoya da veririm. Oncelikle kadin diyarbakirda yani daha yakin sehirdeyseniz surec daha kisa surer herhalde sizin icin. Bu arada kapida odemesi yok. Once odeme sonra siparis :/ surec bizde soyle basladi , once ben neyi nasil ne renk hangi sekil istedigimi soyledim. kapi susu anahtarlikla renk olarak ayni olacakti ozellikle gorselleride atiyorum ki iyice anlayin :D zaten kadinin kendi instagram sayfasi… Neyse karti sectik yaziyi sectik odemeyi yaptik , kadin dediki tamam. Cuma siparis vermis oldum (1 temmuz). Kadin cumartesi , pazar hic bir bilgilendirme yapmadi. Pazartesi sabah ben urunler ne durumda yetisecekmi vesaire gibi bir mesaj attim bir sorun yok yarin kargoda dendi. Sali gunu sabah yine ben urun gorseli istedigimi ve kargoya ne zaman verilecegini sordum sabaj , oglene dogru yetisecek bugun kargoya diye mesaj atti sadece ve anahtarliklarin gorselini atti. Kapi susunu sordugumda bana urunun kurumasi bitince yapistirip atacagim dedi. Saat 3 e geliyordu bu arada. Ama o saatten sonra ben bile yetismeyecegine emin oldum tekrar sordum bugun yetisirmi emin misiniz diye ve evet dedi. Sonra o saatten sonra kadin bana cevap vermemeye telefonlarimi acmamaya basladi. Ne wp hattindan ne de instagram uzerinden bilgi alamiyordum. Sinir ve stres kat sayim artti. Kapi susu ne halde bilmiyorum , kargo mesaji gelmiyor falan dedim yetismedi belli ama en azindan bilgi verir insan. Aksam 7 civari bir mesaj atti ve cocugunun rahatsizlandigini hastaneye gittiklerini bu yuzden de donus yapamadigini belirtti. Burda ben daha cok sinirlendim cunku bu surecte farkli soyadina sahip bir tanidigimdan fiyat bilgisi icin yazdirdim ve ona cevap vermisti ! Bence yalandi yani ama yinede gunah almayayim. Kapi susunun son halini eve gidince atacagini soyleyip bir daha yine yazmadi :D o gun kapi susu de atilmadi gorsel olarak zaten. Sonra carsamba gunu kapi susu gorselini tekrar istedim birlestirdigini soyledigi icin atabilirdi diye dusunuyordum. Bir fotograf geldi ama kapi susunun ponponlari gorseldeki gibi yoktu ponpon takilmamisti. Bende bunun sebebini sordum ve kargoya bugun yetisir mi diye tekrar sordum 3 gibi yetisir dedi ve tekrar sessizlik. Tabi bu surecte sinir seviyem yine artti ve aksam 6.30 gibi kargo kodu atti. Bende ponponlarin gorselde oldugunu ama bana atilan kapi susunde olmadigini ve ahsapin normalde renklerle uyumlu oldugunu ama bizimkinin alakasi olmayan bir ahsap rengi oldugunu ve neden diye sebebini tekrar sordum ve bana ponponlarin yolda dustugunu artik urunlere bu yuzden ponpon takilmadigini soyledi. Bende neden siparis verirken bunu belirtmediniz diye sordum. (Kargo verildikten sonra 2.kez sormamla soylemesi beni daha da delirtti.) ahsap olayinada cevap vermedi :D dedim neyse kargo gelsin yeter. Bugun (8 temmuz kargo sukur geldi. Resimdeki kocam artik kizim gelebilir mutlulugu yasiyor :D ben gerginim. Anahtarliklar evet istedigim gibi , ama kapi susu maalesef sinifta kaldi. Ahsap rengi uyumsuz ponponsuz ve gorseldeki kadar kaliteli durmuyor maalesef. Neyse son dakika anca bu kadar herhalde :D Kapi susu + 20 anahtarlik + kargo = 575 tl tuttu. Kisacasi cok kisa sureniz varsa belki bunlari goze alip siparis verebilirsiniz. Ama aciliyetiniz yoksa tasarim.talya.psikolog sayfasina bakin derim ben keske daha once bulaydim icim gitti burdakilere , durumu atlatip biraz toplayinca buraya yine guzel bir sey yaptirtacagim… Kisaca boyleydi arada hala kadina sinirleniyorum :D hadi baayyyss :D Not; 38+5 ve evet hala doguramadim…
Nur-seyma6868 [silindi] Tatlım kadın kapı süsüne özenmemiş resmen bende sevmedim diğerleri güzel gözüküyor ama
Deletedmom52620 [silindi] notu da bana yazdın demi 😂😂😂 valla bu ne böyle ürünler gelmeseydi dolandırıcı diyecektim ama ponpon inşallah dışarıda bulursunuz gene o şekilde de olur böyle de güzel yAni sağlıcakla gelsin inşallah
Gaer25 [silindi] canım bozma moralini yaprakları ve üstteki yazı etrafında ki saçakları güzelce tara kargoda karışmış iyice. Sağlıkla gelsin bebişin😊
GazeRock [silindi] Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Anahtarlıklar güzel olmuş ,kapı süsünde ponponlar olsaymış iyiymiş.Ponpon da gönderseler keşke doğum daha olmamış🫢 Ben başka bir sayfaya ödeme yaptım henüz detayları konuşmadık bakalım ne olacak.
Naz0123 Nur-seyma6868 bende makrome yapıyorum koli içinde bozulabiliyor bir tarak ve saç spreyi ile düzeltilebilir ☺️
[silindi] Deletedmom52620 urunler gelmeseydi kocam diyarbakiri basardi :D kaynanamla ben sirretce yorum falan yapardik. Ve evet not sana :D
Deletedmom52620 [silindi] hahahahs bezdirirdiniz kadını normalde herkes burada kapı süsü soruyor sen niye o önerilerden yaptırmadın ki bu sayfayı sorup yaptırdın valla herkes günde 3 4 post açıyor kapı süsü kapı süsü diye 😂 bebesi olacak kocanın başını belaya sokma sende sinir stres yapma 😂😂 biliyorum o not banaydı kaç gündür yoksun bende dedim bugün yarın bugün yarın çocuk içinde okula başlayacak 😂😂😂
[silindi] Deletedmom52620 cunku o yerler hep bayram sonrasi dedi :D ama bu kadin hemen yapip veririm dedi. E durumumu biliyon benim kiz ceee kandirdim diyip duruyor :D
Deletedmom52620 [silindi] bende şimdiden yaptırayım o zaman uzun sürüyor ne çektin beeee Şeyda diyesim geldi 😂😂😂
ilyesta Valla ben hikayenin sonunda kapı süsü ve anahtarlık yerine salatalik çıkacak diye bekledim. Yalnız eşiniz gayet memnun 😂😂😂 hayırlı doğumlar Efenim
[silindi] ilyesta ona kalsa bebek arabasi falan yokkende dogabilirdi cunku cocugu anlina yapistiracak gormemisin kizi oluyor cunku :D hiyar ciksaydi kadini lince bogardik kaynanamla :D
[silindi] Gaer25 ama ponponlari da yok , ayrica ortadakini kahve tonlari yapabilirdi , ama ugrasmamis krem yapmis direk ahsap rengi uyumsuz , can kalmadi :D
[silindi] Naz0123 sorun yaprak ve sacaklarin bozulmasi degil ki urunun ahsap kisminin rengi uyumlu degil ve ponponlari koymamis ve bana bunun bilgisini vermedi konusurken :(
Deletedmom987 https://imgyukle.com/i/VvKr6Q Kizlar bu da benim makrome kapı süsüm instagramdan _makromece_1 sayfasından yaptırdım hem ilgili bir kadın hem de memnun kaldım fikir olsun diye atıyorum size de 😊