HipnozX Merhaba, 8,5 aylık oğlum var, 8 haftalık hamileyim. Benim gibi olan var mı? Süreç nasıl ilerledi daha mı ağır geçiyor ikinci.
Ogretmen_Anne_ HipnozX kız kardeşimle aramda 8 ay var ve annem zorluk yaşamadığını söyledi doğumdan sonra zorluk yaşamış. Sonuçta biri karnımda biri kucağındayken çok zor olmadı diyor. İkisi bir araya gelince zor oluyor dedi biraz kardeş kıskançlığı olmuş bizde süt emmeyen meme reddi yapan ben annem kardeşimi emzirirken benide emzir diye ağlarmışım. Hatta kuzeniminde bi bebesi 2 yaşında diğeri 6 aylık şuan. Demin telde konuşuyorduk ufak olan ağlayınca kucağına aldı diğeride ağlamaya başladı benide kucağına al diye.
Senle1 HipnozX oğlum 12 aylık ikinci oğluma 26+2 hamileyim canm benimki sorunlu geçio ama allah sabır verio 🥰🥰
canserko HipnozX ikisi arası 9 ay. 4 sylık hamileyim bekleyim bende burda :) Ama hamileliğim ilkine göre daha rahat
Melikemercimek HipnozX annem var ben üç aylıkmışım . Çok kolay geçmiş hem doğumu hem hamileliği Allah veriyor kuvvetini bence .
HipnozX Ogretmen_Anne_ ben daha şimdiden çok zorlanıyorum halim kalmıyor. Elim kolum kalkmıyor, bir de doğduktan sonra o evreler var değil mi Aman allahım:) kıskançlık çok olur bencede ben de öyle düşünüyorum. Ben sezaryen doğum yaptım ilkinde, bu daha mı ağır geçer acaba diye düşünüyorum da.
HipnozX Senle1 diş zamanları ne yaptınız uykusuzluktan ölüyorum normalde dayanıyordum tabiki ama bu hormonlar beni mahvediyor uykum var hep yorgunum halim yok. Geceleri uyuyamıyorum bebeğim sürekli ağlıyor uyanıyor:( ne yapacagım blmiyorum
HipnozX Cennetkusu192 benim her türlü gözüm korkuyor uyku problemi var bebeğimin. Bir de çalışıyorum hiç halim kalmıyor. Doğum sonrası için hayal bile kuramıyorum
HipnozX canserko benim daha çok mide sorunum var midem çok yanıyor. Su bile içsem fena. Çol rahat geçmişti önceki hamileliğim. Bu yaz rahatom demiştim ama yine hamileyim.
Leselis Kızım 12.5 aylık diğer kızım 33+5 🥺 Bana göre zor geçiyor şimdi böyleyse sonrasını düşünemiyorum ama büyüdüklerinde çok güzel olacak
HipnozX Leselis evet büyüdüklerinde güzel olacak allah nasip edrrse. Eskilet büyüklerimiz nasıl bakmış peşpeşe het sene bir cocuk anlayamıyorum
Anneyim0607 HipnozX Benim de aralarında 6.5 ay var. Bende 6 aylık hamileyim. Artık zorlanmaya başladım gurbetteyim. Bebeğim de çok zor bir çocuk napıcam bilmiyorum
HipnozX Anneyim0607 inanki bnm annem yakınımda. Her sabah bakmaya geliyor ben işe gidiyorum. Ama işten geldikten sonra öyle halim kalmıyor ki. Bir de tek başına napardım bilemiyorum. Hele bir de ikinci ile. Allah yardımcısı olsun tek olanların ve bizim🙏
newbabyno2 HipnozX Merhaba ben sezeyan oldum 7 8ay once sımdıde 9haftalık hamıleyım yanı doktorum son ayların zor gecer dedi sımdılık bir sıkıntı yok ffibi
HipnozX newbabyno2 bana da ağrıların felan fazla olur dedi. İlkiNin gebelik süreci çok rahattı hiç zorlanmadım. Şimdi ameliyat yeni olunca biraz çekiniyorum. Bakalım bizi neler bekliyor😇
Anneyim0607 HipnozX Kesinlikle öyle. Tek başıma büyütüyorum ben. Annemlere gelince nefes alıyormuşım gibi hissediyorum ama sadece 5 dk çocuğum herkesç yadırgayıp kaçıyor. Amiin Rabbim yardımcımız olsunn
minikerdeminannesi Eşinizle ilişki konusunda sıkıntı olmadı mı düşük riskim olduğu için biz biraz uzak kaldık eşim bir iki yıl ikinci bebişi istemiyor o yüzden
HipnozX minikerdeminannesi vala açıkcası bizim bebeğimiz çok sorunluydu, çok felaket bir kolik dönem geçirdik. Şimdide uyku yönünca canımıza okuyor. Gece hep kalkıp aglıyor sallayınca uyuyor. Çok zorlanıyoruz. İstemeden oldu bu sefer. Bu kadar zorluğun içinde yerimde olan kimse isteyerek hamile kalmazdı heralde:/
HipnozX minikerdeminannesi bir de düşünmüyor ama elbet birliktelik olacak allah nasip edince korunmakta çare olmuyor