Merhaba hanımlar normalde muayneye bazen özele bazen şehir hastanesine gidiyorum ama tabiki ozeldeki gibi ilgi olmuyor 1 dk bakıp hemen gönderiyorum ve çok kalabalık oluyor ozeldeki doktorumdan çok memnunum nerde doğum yapicam nasıl olacak aklım çok karisik özeldeki doktorumda olsam bütçemiz malesef yok zaten tüp bebekle oldu halen onun borcunu ödüyoruz ondan önce tedavilerin borcu yeni bitti ama şehir Hastanesi’nde de normal dogurursam doktorlar girmiyormus doğuma özel.bir durum olursa gidiyormuş ebeler ilgileniyormus sezeryan olursamda o an orada hangi doktor varsa o ilgileniyormus yani benim devamlı gittiğim doktor her zaman hastanede olmadığı için aklım çok karisik biraz korkuyorum şehir Hastanesi’nde doğum yapmaktan açıkçası birde sezeryan istersem eger o benim isteğime göre değilmiş doktor uygun görürse oluyormuş zaten çok sonradan buldum tüp bebek ile hiç kolay olmadı çok zor zamanlar geçirdim aklım o.kadar karisikki bu durumdan ya birşey olursa normal doğumda sonuçta doktor yok ebeler ilgileniyormus inanın bilemedim aklım çok karisik borcumuz olmasa düşünmezdim ama borcumuz var bir asgari ücret ve bı yanimda özelde yapmak istiyorum odamı süsleym hersey içime sinsin istiyrm siz ne düşünüyorsunuz