Dozem Aaa bende bildim, düz nubun üstünde küçük bi parlaklık daha olunca erkek oluyor diye okumuştum doğruymuş, sağlıkla gelsin
La_Liberte Azizekaplan112 nub teorisine göre %90’lı bir oranda erkek 😊 ben demiyorum bilim diyor valla 😅🙈 tabii ki en doğrusunu doktorunuz bilir 😊 kaçıncı haftadasınız ?
Azizekaplan112 La_Liberte 18 olduk hep farklı doktora gittim hepsi farklı söyledi artık detayliyi bekliyorum
La_Liberte Azizekaplan112 yüzde kaç verdiler kız-erkek diyince? Yani bu teoride düşük de olsa yanılma payı var. Ama genelde çıkıyor. Zamanında yabancı hamilelik forumlarında çok takılıyordum kız nubunda yanılma oluyor ama erkek nubunda çok zor 🙈 tabii ki dediğim gibi bu haftaya kadar kesin kız dediyse bir şey diyemem. Doktordan iyi bilecek değilim 🙈☺️
Azizekaplan112 La_Liberte 16. Haftaya kadar 3 defa kesin erkek dendi 16 haftada kesin kiz dendi 17. Haftada erkek dedi
La_Liberte Azizekaplan112 sizin bayağı karışıkmış 🙈 belki 16. Haftada pipiyi göstermemiştir ondan kız demiştir doktor. Sonuçta 17. Haftada da erkek demiş 😊 önemli olan bacak arasına bakıp koz ise 3 çizgiyi, erkek ise pipi-testisleri görmek 😊
HurremSultan Asel_im ahahha tutturamadiniz evett 😁 sağlıkla gelsin de cinsiyetin oek bir önemi yok benim icin🌸🌸🤲🏻