Kele-bekler1 Bugün tam 5 haftalık olduk kesemizi gördük ve içinde oluşan yolk saç kesesini gösterdi doktorumuz ve 7 mm dedi sizce nasıl sizinkiler nasıldı 20 sinde bebeği görmeye ve kalp atışı için çağırdı 🙏🏻😍🤗 inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla tutunsunlar bize 🤲🏻
Liyababy Kele-bekler1 doktorunuza sormadınız mı burdan çok sağlıklı bilgi alabileceğinizi düşünmüyorum acıkcası
Mommynurse Annesi mm olarak bilemez ki kimse bilemez sağlıklı mı değil mi bebeğin tutunduğu yer , yolk kesesi , sizin rahim içi duvarı durumunuzu dr degerlendirir yoksa her annenin bebişi farklı büyüyor
Kele-bekler1 Doktorum hiç bir sıkıntı yok yolk keseside oluşmuş gayet güzel dedi 20 sinde tekrar çağırdı dogru söylüyorsunuz ben sizinkiler nasıldı bilgi almak istedim Mommynurse
Mommynurse Kele-bekler1 kesede sorun yoksa inşallah her şey yolundadr en heyecanlı zamanlar sizi anlıyorum 💕🧿
Kele-bekler1 Şuanlık hiç bir sorun gözükmüyor dedi insallah sağlıcakla alalım kucagımıza Allahım isteyen herkese versin canım gerçekten çok heyecanlıyım 🤲🏻🙏🏻🥰Mommynurse