kucugum ataturk egitim ve arastirma hastanesine giden war mi nasil ilgileniyolar mi gidenler bilgi werebilir mi
Askk kucugum bende ayrıntılıya gitmiştm ama resmen adamı olanı alıyorlar bana iyisi denk gelmedi kişiden kişiye degişir memnun olanda vardır illakı
bsebse Ben ayrintili ultrasona randevu almak icin gitmistim gitmisken muayenede oldum bir daha adim atmam dedim.
bsebse Valla 2dk bakti bakmadi mi bebege bana gostermiodu ben sorunca ekrani cevirdi. Olcumleri vs yapti soyledi odadaki diher kisiye sonra ben daha masadan kalkmadan bi baskasini aldi bile iceri
Askk Leydi çok iyi bi doktor dye duydum malesefki almadı çok yoğun diye ama tanıdığın varsa alıyorlarmış yada ali ipegin özeline git diyorlar
Askk Leydi ben oraya 15 haftalıkken gittm bana 34 haftalk oldğm güne verdiler yani gününde vermediler dolu diye hiçte alakası yok mecbur bakacaktı ama bakmadn başndan savdılar
Leydi Askk Benim haftama denk geliyor ama hiç bakmıyorlarsa gitmeyeyim sizinkine hiç bakmadılarmı ne dediler kusura bakmayın biraz çok sordum😕
Leydi Askk bizede verdikleri tarihten sonra doktorun hiç orda olmayacağını artık ayrılacağını söylediler
Askk Leydi önemli degil sor canm ali ipek alanında uzman bi doktır çok iyi diyorlar eşini felan yanında alıyormuş git bençe tam gününde vermişler sana bana günümden sonra verdiler 34 haftaya denk geldi gitmedim gitsem bi işe yaramazdı