nese_gocuk 30 haftalık ikiz hamileyim hamileliğin başından beri ultrason fotosu vermiyor en son istediğimde yüzü gözü belli olmuyor artık veremek dedi doktor size veriyorlar mı
Ayselrn nese_gocuk evet özelde her gittiğimde detaylı ultrason gibi yüzünü gözükecek şekilde resim veriyor ama bazen bebiş yüzünü göstermiyor elini yüzüne koyuyor görünmüyot canım
Edau9 nese_gocuk Aa ne alaka neden vermiyor ki daha kesenin icinde bebek bile yokken veriyordu benim doktorum.Benim ikiz değil ama onunla bir alakası yoktur herhalde.Devlet hastanesi mi?
benimmdunyamm nese_gocuk her gittiğimde veriyor hatta kızım aynı babası ben söylemezsem renkli açmıyor ben yüzünü gösteriyor mu diyorum hemen acıyor 🤣
star3star nese_gocuk sizinle aynıyım bebeklerim hic foto pozzsyonuna girmiyolar😄perinatalogla devam ediyorum sürecimi ultrason cihazı renkli açıyo doktor görüntü almak için ama bir tabe bile yok elimde ayrıca bırakın renkliyi siyah beyaz olarak bile yok😂
star3star nese_gocuk kızım kendini gösteriyor renkli ultrasonda gördük ama fotoğraf vercek kadr değil yüzüne kordonlar geliyor.oğlumu hiç göremedik
star3star nese_gocuk doğduklarında bol bol görüntü alırız nasipse.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn inşallah🤲🏻🧿