220720 Kızlar Philips lansinoh vs ürünler çok pahalı geldi kiwi markası vardı ama bulamadım e bebekten baby Mom markası süt sağma makinesi aldım 400 tlydi sanırsam kullanan var mıdır nasıl acaba ☺️
Deryak52 220720 bizim orda civil var ikinci kaliteleri satıyor süt sağma pompası aldım 50tl normel fiyatı 289 TL birsuru bebek kıyafetleri var uyguna alıyorum
Tiredmother 220720 aldım sütüm yok diye kullanamadım öylece duruyo ya ben beceremedim yA makina bozuk geldi, e bebek asla arkasında durmadı ne değişim yaptı ne ürüne baktı. Aldım kaynattım sadece. Sonra Manuel’den de süt gelmeyince attım kenara makineyi de
220720 esmaozdemir76 Philips emzik biberon aldım da süt sağma makinesi biraz fazla geldi açıkçası almadım ama baby Mom ürünü güzel geldi inceledim kullanmadım ama güzel gibi
esmaozdemir76 220720 anladım bana da aşırı pahalı geliyor bazıları onun için uygun fiyat indirim vs bekliyorum
Tiredmother Yani alacaksanız ihtiyaç olursa alırsınız önceden alıp benim gibi elinizde patlamasın makine 🥲 ve gerçekten kaliteli bi şey alın benim 400 liram boşa gitti şuan