Zehra65_ Kızlar dün gece sezeryan oldum çok zor çok ağrıyor Sanki dikişlerim açılıyor gibi yanıyor böyle yürüyemiyorum aranızda aynısını yaşayan var mı geçti mi🥺
Beybiik Zehra65_ canım yanma normal ama bı müddet sonra geçiyor yatma sürekli yatarsan zor atlatırsın bol bol yürü biraz zorla kendini hareket et sana tavsiyem
rizelianne Zehra65_ ben de 1 hafta önce oldum. Hiç geçmicek sandım o yanma ama bir kere uzun bir yürüyüş yaptım ondan sonra çok açıldım baya iyi gelmişti. Bugün 7.gün ve o yanma hala var ama öyle aşırı bir şekilde değil. 1 haftaya düzeliyorsun önceki gibi olmuyor yanması. Bana öyle oldu en azından
teachervera Zehra65_ Canım ben sezeryan oldum uyuşukluk geçince bir daha o yatağa yatmadım hep yürüdüm ayakta oldum eve geldim yine öyle yatmak yok 5 gün sonra evi dip köşe Temizlik yaptım. Şimdi ikinciye hamileyim korkuyorum nasıl olur ilki gibi olsun istiyorum. Sende ayakta ol hep
Tugce889 Zehra65_ benim de kesi yerimde çok ağrı var yürümek iyi geliyor diye zorluyorum kendimi ama yürümeye başladığımda dik durmam 2 3 dkyı buluyor. Sonra yatıp kalktığımda yine aynı acı. Başa sarıyor her şey. Tez zamanda iyileşiriz umsrım
Zehra65_ Beybiik yürüyorum çok yürüyorum sadece bebeğimi emzirirken oturuyorum ama çok zorlanıyorum aşırı derecede
Sevval4 Geçer 1 hafta 10 güne inşalllah. Hele hapşırırken ve gülerken çok feci oluyor 🤯 keza kabız olmamak için dikkat et yoksa çok daha zorlanırsın
Sevval4 1 sene olacak dikişlerimin içi kaşınıyor benimde tekrardan kesip, kaşıyıp kapattırmak istiyorum 🙈😂
Zehra65_ teachervera maşallah inşallah bende hemen böyle toparlanırm ama yürürken kambur yürüyorum dik duramıyorum
Zehra65_ Tugce889 aynısını yaşıyorum birebir ya inşaallah geçer elbet buda ama bazen dayanılacak gibi değil 🥺
Deletedmom_7156 Zehra65_ evet çok normal acisada yürü inan yürümek çok iyi gelicek Nescafe icebilirsin agriya iyi geliyor bi iki güne yürüdükçe acisi gecicek bide agri kesici alabilirsin
Deletedmom_7156 Zehra65_ sadece parol vermişti doktor bana bide hastanede ağrı kesici iğne yapiyorlardi
Zehra65_ Deletedmom_7156 banada yapıyorlar da pek etkisi olmuyor ya siz çıkarken ameliyat yerinize tekrar pansuman yapıp mı gönderdiler sizi yoksa
Nesss23 Zehra65_ bende 3 gün önce oldum ilk 2 gün dayanamayacak hale gelmiştim ama bugün daha iyiyim gün geçtikçe azalıyor umarım bir an önce toplarız 🙏🏻😓