Deletedmom8373 Kızlaaar mide bulantılarınız kaçıncı haftada azaldı. Biz 10+1 olduk şükür artık yemek yiyebiliyoruz 😍 Zaten çok büyük bulantılar yaşamıyordum ama yine de yemek yememe engeldi. Tiksindiklerimi de yavaş yavaş yiyebiliyorum sanırım pişmiş soğan hariç 🤢
Runevrem Deletedmom8373 ben 17. Haftamdayım geçen hafta rahatlamaya başladım herkeste farklı olur arkadaşım doğuruncaya kadar kustu mesela
Elifderin34 Deletedmom8373 14.hafta hafifledi ama tam geçmedi bulantı hapıyla duruyorum tiksindiklermi hala yiyemiyorum ama ilk zamanlar gibi hiç yiyememezlik kalmadı az az yiyorum:)
Deletedmom8373 yagmurrrra İnsan sağlıklı olsun da diyor ama beslenemeyince de bebek beslenemiyor diye telaşlanıyor çok değişik duygu durumu yahu 😀
Elifderin34 Deletedmom8373 aynen buna da şükür dünya da yemek yeme diye duygu varmış yeniden tatmış gibiyim
yagmurrrra Deletedmom8373 yok ben alıştım besleniyorum kussamda gelip yemeye devam ediyorum😂 kilosu haftasıyla uyumlu çok şükür
eylulmomm @Deletedmom8373 en baştan beri hergun kustum merdeyse ama yediğimi cikarmadim hiç 30 haftadayim hala kusuyorum ama azaldı
Deletedmom8373 eylulmomm O da çok zor kusma hissinden ve kusmaktan nefret ederim Allah’a şükür sadece mide bulantım oldu kusmaktan korkma gibi bir huyum var çocukluğumdan beri
nilsmomy Deletedmom8373 16. Haftamın başında rahatlamaya başladım 17. Haftama girdim çok iyiyim çok şükür ama benim çok ağırdı günde birkaç kere istifra ediyordum vs. 15. Haftamda bile çıkardığım zamanlar oldu, 4. Ayın son haftaları geçiyor 🥰
Cennet-Kokulum Deletedmom8373 15 haftadan sonra azaldı. Şuan yiyemediğim bazı şeyleri yiyorum. Ama yinede bazı kokular midemi bulandırıyor bazen.
Deletedmom8373 Cennet-Kokulum koku olarak en çok pişmiş soğan ve sarımsaktan tiksindim ya nefret ettim hatta
Cennet-Kokulum Deletedmom8373 Doğrudur valla bende ilk hamileliğimde evden soğumuştum ev kokuyordu girmek istemiyordum eve
Tubacngl Deletedmom8373 Benim ilk zamanlar ara ara oluyodu uzun sürmüyordu ama azaldı bi ara 17. Haftama girdim bulantım fazlasıyla başladı gün boyu sürüyordu ilk defa o zaman çıkardım şuan 18 deyim iyiyim çok şükür