Elssa1112 Meraktan bugün kan testi verdim transferimin 7. Günü bugün 0.3 çıktı değer , doktorum da bu değer düşük 2 gün sonra tekrar ver dedi böyle olup pozitif olan var mı ?
Behiye89 Elssa1112 kaçıncı gün embriyosu. Birde herkeste farklıdır. Doktorunuzu dinleyin. Ben 7. Gün yaptırdım 88 ile öğrendim
Behiye89 Elssa1112 sakın üzülmeyin. Benim ilk denememdi. Ama bekleyin lütfen test günü çok önemli. Test günü bakılınca 1000 kusur çıkmıştı
minikcikolatammm13 Elssa1112 erken vermişsin kuzumm bende 6. gündeyim doktorum 11 temmuzda ver kan dedi erken yapma negatif çıkar üzülürsün dedi bende çok merak ediyorum 🥶
Elssa1112 minikcikolatammm13 bekliycem 4-5 gün daha ama ne biliyim insan o kadar zahmet çekince olumlu birsey bekliyor , bu süreç çok yıprattı
minikcikolatammm13 Elssa1112 haklısın maalesef psikolojik olarak çok zor bide negatif olursa sonra ne olacak diye düşünmek ayrı zor. Rabbim çifte bayram yaşamamızı nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı mutlu sonuçlar alalım🤲🏼🤲🏼
Elssa1112 asilannesii 4-5 gün yapmıycam canım zaten adet günü gelmiş oluyor olursa yoktur zaten bakalım nasip
Busegul01 Merhaba bende bekleyememiştim 9. Gün erken gebelik testinde çift çizgi çıkınca çok heyecanlandım kan verdim 90 ile öğrendim .. Yine iki gün sonra yapın bencede İnşAllah pozitif olur 🤲
Elssa1112 minikcikolatammm13 evet gerçekten zor üstelik ben normal yollarla hamile kalıyordum başımızdan down sendromlu gebelik geçtiği için korkudan tüp bebek yaptık herseye çok iyi demişti doktor ama bilmiyorum nasip elden birsey gelmiyor