HurremSultan Xxz anladım bebegim ama yedim yani kilo da aldırdı kızıma 3kilo 300 gr dogdu 🌸 daha fazla kilo almasını istemezdim zatenxgxjxux dogsun diye çok uğraştım 😁 4 kilo falan doğurmak istemem😄
Nurcantas65 Aynı haftadayiz 1600 kilosu 30 haftayla uyumluydu kötü bişey demedi sadece suyu bol iç dedi bana. Demir baya düşmüş bende 24 du. bol bol meyve sebze süt ürünü yemeye başladım umarım toparlariz
Xxz Nurcantas65 ay aynıyız nerdeyse inşallah toparlariz bebislerimizi ya Allah yardımcımız olsun cnim
Nurcantas65 Xxz Amin hepimizin bebisde kaşar,muz dondurma baya kilo aldiriyomus onlarında ekle sende sağ salim dogsunlarda gerisi önemli değil,3-3.5 doğsa sevineceğim
Gastronomanne Xxz benimde 37.haftada kilosu 3580 gr çıktı doktorum iri olduğunu söyledi doğana kadar 4ü geçecek muhtemelen ve ben meyvelerin kilo aldırdığını düşünüyorum çünkü inanılmaz meyve yiyorum karpuz kiraz şeftali elma ne olursa. Gece uykumdan uyanıp meyve yer oldum kendimi tutamıyorum 😁 meyveyi deneyin bence 🤭
Annecik02 Xxz benim kızım 2kilo 710 gram doğdu 3 günlük daha.. doğduktan sonra 2.650gram a düştü şimdi canı içinde olsun kiloyu sonradan da alır bu kadar üzme bence kendini.. bebeğim gayet sağlıklı Allah’ıma bin şükür 🙏❤️ 39+3ile doğum yaptım ayrıca erken bı doğum da değildi.. bence bu kadar sıkmayın canınızı… Evimizin miniği diyoruz buçukluk diyoruz. Fındık olcakken leblebi olmuş diyoruz 🤣🤣🤣 yani biz şu an gayet mutluyuz çok şükür.. 🥰😍❤️ sizde boşuna kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin bence.. kilo iyi bişey olsa vermek için ugrasmazdik bide böyle düşünün 🙏🌸🤗
Merii45 Muallime_97 yağı hakkında bilgim yok ben komple karıştırıyordum pekmezle tüketiyordum her sabah minik bi kase basende balla yapıyordum ama tavsiye ederim şiddetle çevremdeki herkes öyle yapıyor 3200 dan aşşağı doğan bebiş yok