HSena38 Hemdemmm 3-4 haftada 5000-10000, 4-5 haftalık gebelikte beta HCG düzeyı 1000-50000, 5-6 haftada 10000-100000 4 haftayı tamamlıyor gibi 😊
Aslaninannesi01 Hemdemmm bayram tatilinden sonra gttinizde görürsünüz belki kalp atışını bile duyarsnz belli de olmaz
Merveofs Son adet tarihine göre hesaplıycan canım. Geç döllenme vs olabildiği için değere göre bir şey denemez sanırım çünkü 4-5 haftada 1000-50000 imiş ama ben öğrenince 4 haftalıktık ve 632 ile öğrendim 😊
Hemdemmm Aslaninannesi01 benim midem de baskı var ya bu normal mi anlamadım sıkıştırıyor yani beni , bel ve sırt ağrım zaten var
Aslaninannesi01 Hemdemmm bn 6+1 de duymuştum 9 gün sonrasına randevu bulsanız sizde hemen hemen aynı oluyrsunz
Aslaninannesi01 Hemdemmm mide için birşey diyemem çünkü hiç mide bulantım ağrım olmamıştı ama benim de aşırı bel ağrım olmstu
Hemdemmm Aslaninannesi01 internetten okuduğumda şey yazıyordu rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor diye 🤷🏻♀️
Aslaninannesi01 Hemdemmm bulursunuz ınsallah Bayram sonrası çok kalabalık olur hastaneler basım ağrıyor diyen koşar gider 😃
Aslaninannesi01 Hemdemmm şuan çok küçük yağli kızartma tarzında şeyleri biraz daha dikkatli tüketin sağlıklı beslenme şart artık 🥰
Hemdemmm Aslaninannesi01 Ya ne dicem dün akşam eşim evde kumru yaptı ( sosisli ekmek) dün aklına geldi bı bskayim dedim çok zararlıymis meğer nerden biliyim ben canım ne bıcim çekmişti bı isirmik almıştım ya 🙈😁
Aslaninannesi01 Hemdemmm birşey olmaz arada kaçamak olur ben sucuk falanda yedim çok şükür sağlıklı doğdu önemli olan abartmadan yemek ayda bir falan kaçamaklarm hep oldu ama bilindik yerlerden bilindik şeyleri yemek lazm