Mukocan İlk gebeliğim olduğu için kilo alımı nasıl olur pek bilmiyorum. Son 2 ay kaldı yaklaşık 6 kilo aldım ama etrafımdakiler korkutuyor beni şimdiden sonra alırsın diye. Siz son iki ayda kaç kilo aldınız?
HalisEbruoban Mukocan canim ben son iki ayimda 7 kilo aldim ama korkma zaten ideali 11 ila 14 kilo arasi zaten gidiyo merak etme ben 22 kilo aldim ama dogumdan uc ay sonra kendi kiloma dondum
Sevdemine Mukocan benim de son iki ay kaldı sayılır.. 30+1 deyim.. bu vakte kadar 6,5 kilo aldım ve ilk kızımda 12,5 kilo ile doğum yapmış on gün sonra 14 kilo vermiştim.. bünye meselesi.. o yüzden şu an aldığım kiloyu normal görüyorum.
begumge Mukocan son 2 ayda 2 kilo aldım kilo alımım yavaşladı bebek hızlı kilo aldığı halde. Üstelik ilk 7 ayda 11 kg almıştım. 54tüm şu an 67yim.
Burcu16 Mukocan valla bana da öyle dediler görenler şimdi dumur oluyor 😀😀 20. Haftaya kadar almadım 6. Ayda 6 kilo birden aldım hep daha çok alacan sen dur falan dediler 8. Ayımdayım 7 buçuk kilo aldım toplam bünye meselesi onlar aldı diye sen de öyle olacaksın diye bi kaide yok
Durgunsu Ya o kişiden kişiye değişiyor benim aksine kilo alımım yavaşladı tamamen beslenmeyle alakalı son ayda bebek kilo alıyo daha çok
tomurcukannesi Canm ben 32. Haftama kadar 4 kilo falan almıştım. Şimdi 38. Haftamın sonundayım 4 kilo aldım bi buçuk ayda. Bebekte çok alıyo zaten bu aylarda
Serii Az alırım diye de düşünme bence arkadaşların dediğine bakarak 😂 ben 15 kilo aldım 33+2 yiz haftada nerdeyse bir kilo almaya başladım şimdi kilo alımım çok hızlandı çok bişey de yemiyorum halbuki
HalisEbruoban Kbrmrt evet canim vicudunda sivi cikiyo emzirince hemen veriyosun canim yediginin yarisi bebege gittigi icin😀
EbruBeyazt Benimde 2. Hamileleliğim ilkinde 50 ile hamile kaldım 11 kilo aldım tam 30. Gün bütün kilolarım gitmişti 40 ım çıkmadan eski halime döndüm bundada 51 ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum 25 hafta 4 kilo aldım gece kalkıp çok tatlı abue cubur yiyorum ya onu bi bırakabilsem dikkat edicem arrık son 3 aya girdim sayılır yine çok fazla almak istemiyorum gerçi iki küçük bebekle daha çabuk gider heralde araları 17 ay olucak 🤪
Birsenvergili Mukocan az almışsın canım Ben bi 13 kilo almıştım inşallah alırsın bebek de önemli tabi
Sevdemine Neseyakut zorunlu sezaryen oldum.. günü 12 gün geçmesine rağmen bebek kanala inmemişti çünkü..