aslihan1 İyi akşmlar kızlar.bugün doktor kontrolüm vardı sızıntı olmasına karşılık doktorum turnusollu ped verdi rengi pembeden mora döndü 1 gün tut dedi yarın sorucam ama şuan içim içimi yiyor ya sızıntı varsa diye .bilen biri yazarsa çok sevinirim
Emineslh aslihan1 canım korkutmayın seni ama 35 haftamda aynısı oldu ve doktor hemen doğuma aldı beni çok şükür ciğer geliştirici iğne oldum ve kuveze girmedi bebeğim şuan 1 buçuk ay geçti bile geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız korkma
aslihan1 Ysn içim hiç rahat etmedi ya internette de bununla ilgili bişey bulamadımartık sabahı nasıl ederim acaba 😅
Ysn aslihan1 bence acile gidin çünkü cok onemli bir durum bebeğin suyu sızıntı yapıyorsa antibiyotik başlayıp yatış yaparlar ciğer geliştirici vurulur
aslihan1 Emineslh canım doktorumla konuştum laciverte dönerse sıkıntı oluyormuş o yüzden gitmedim .çok şükür sağ salim almışsın evladını yinede kucağına sevindim senin adına
aslihan1 Ysn canım benim gitmedim laciverte dönerse renk sıkıntı oluyomuş normal dedi o yüzden gitmedim