Destina21 Mrb arkadaşlar.. 3 yıllık evliyim iki defa kimyasal gebelik yaşadım... bu ay klomen kullanıp hamile kaldım 5 +2 yim şuan keseyi gördüm bugün ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi .. 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum .. çok korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye .. bu arada diğer iki gebeliğim de hiçbirşey kullanmadım .. doğal oldu yani.. üstelik doktorlar bekleme tüp bebek yapalım çok zor demişti... şimdi aklımda deli sorular..kasik ağrım var normal mi ? Vajinal ultrason bakmadı doktor kalp atışına bakmadı normal mi ? Napmaliyim sizce hastanede yapmam gereken tahliller var mı?
HalisEbruoban Destina21 allah korusun canim insallah saglikli bi gebelik gecirirsin saglikla kucagina alirsin
Semraaaa Destina21 merhababende bugün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık keseyi baya zor buldu doktor ama bende de henüz kalp atışı yoktu
caglademir Destina21 Canim vajinal ultrasonla simdi bile duyma ihtimalin olabilir, baktir o kadar beklemek istemezsen
Usui Canım vajinal da bakda girmek için erken yapicak tek şey dua😊 rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla
Melegimm38 Ben 7. Haftada duydum kalp atışını canım RABBIMIN izniyle duyarsın inşallah kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun RABBIM den duadan güzel bir teselli yok herşey gönlünce olsun.. inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza 🙏
Destina21 Aminn inşallah ..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. çok zor zamanlar geçirdim ..umarım minik mucizem beni bırakmaz sağlıkla kavuşuruz.. ♥️♥️