tazecikannee Kızlar bugün doktorum aradı 3 tane embriyom donduruldu 4 AA kalitesi dedi gayet kaliteli mi demek sizce
Selma64 tazecikannee evet 4AA kaliteli sınıfında. Ben 4BB ile hamile kaldm 6 haftalığım ki 4AA daha iyi 🧿
minikcikolatammm13 tazecikannee benimde 3 tane 4aa kaliteli dondurulmuştu canımm hayırlı olsun inşallah çok güzel 🥰🤲🏼
minikcikolatammm13 Ala22 belirtimidir bilmiyorum da kasıklarım batıyor arada bir ve mide yanmasıyla uyanıyom ara sıra geceleri😂 test için iki günüm kaldı çok korkuyorum negatif olursa diye yaa üzülmücem diyorum da üzülcem yani net 😂
minikcikolatammm13 Ala22 yok yaa olmadı ama ona şartlama kendini herkeste olmayabilirmiş of çifte bayram yaşarız inşallah ya şu mübarek günde bol dua edelim
Ala22 minikcikolatammm13 Ay inşallah canım ya Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Pazartesi mi test vereceksin
minikcikolatammm13 Ala22 inşallah inşallah yaa burda ilk denemede olumsuz olan yorumları görünce içim bi tuhaf oluyor elim hep karnımda dua ediyorum rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı
2022bebeki minikcikolatammm13 Bizim donmuş embriyo transferi ile ilk deneme ile oldu hiç negatif düşünmeyin . Ben de çok olumsuzdum zehir ettim.kendime günleri ama inanin değmedi 🐣 Yerleşme lekelenmesi de 6. Haftamda oldu benim
merve211 minikcikolatammm13 merhaba benimde ilk denemem ve 3.gün embriyosu 27 Haziran’da transfer yapıldı 7 temmuzda pozitifi gördüm elhamdülillah rabbim ol derse herşey olur 🤲🏻😌
minikcikolatammm13 2022bebeki ne kadar güzel maşallah 🥰 pozitif düşünmeye çalışıyorum hep yani olsada olmasada en azından bi yola girdim rabbim hayırlısını versin 🤲🏼🥰
2022bebeki minikcikolatammm13 Bebeğinizin sizinle olduğuna inanin onlar bizden daha güçlü 🐣 O bebek buraya gelecek inşallah en doğru ve hayırlı zamanda . Rabbim hayırlısını sizin için kolaylastirsin inşallah 😍
minikcikolatammm13 merve211 maşallah maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼🤲🏼 Bende yarın kan vercem ama heyecanım kalmadı değişik bi haldeyim kendimi ve eşimi olumsuzada alıştırıyorum en çokta eşimi 😪