Biroglanannesiii Nur-seyma6868 Nerene yaptırdığına bağlı benim omzumda var yaptırırken acımadı hissetmedim bile 🤷♀️
Livan Nur-seyma6868 kemikli kısımlar çok acıyor 😂 etin bol olduğu yer acımıyor bi kolumda var o hiç acımadı ama bileğimdeki çok acıdı kemiğe batar gibi oldu değişikdi ama pişmanım sildiriyorum şimdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nehir-Poyraz Nur-seyma6868 ince derili yerler ve kemikli yerler acır benim bileğimin yan tarafında hiç acımadı bilek içi yada kol altına yakın olan yerler ince derili dövmeci oraların acıyacağını söyledi
[silindi] Nur-seyma6868 hiç acımadı kolumun üst tarafına yaptirdim epilasyon gibi. Kemikli yerlere yaptirirsaniz acirmis
seymanuurr Ben ilk etapta büyük omzumu kaplayan bisey yaptırıcaktım sonra dedim bi deneyeyim parmağına küçük bisey yaptırdım çok acıdı vazgeçtim sonrada gidip sildirdim 😂😂😂
Biroglanannesiii Nur-seyma6868 Kemikli kesime yaptıracaksan acır biraz canım kemikli olan yerler de acı hissedersin bu biraz da senin acı eşiğine bağlı belki de çok az bir ağrı hissedersin
Yesim Nur-seyma6868 bilek biraz acıyor ama dayanılmayacak gibi değil bileğim de kolum da ve sırtım da var 😂
Armess_loya bende düşünüyorum ama, canım tatlı 🤭mini birsey belki yaptırım. Ama eşim yaptırdı, bayağı büyük desen erkek canı ile biz bir miyiz diyip cayıyorum😂😂😂
Nur-seyma6868 Armess_loya Ne bilem doğum sancısına dayandım buna mı dayanamayıp gaz veriyorum kendime
Nur-seyma6868 Nnanaa Bi arkadaşım da yaptırmıştı sinek ısırığı gibi bişey dedi onunki de hiç acımamış
Livan Nur-seyma6868 felaket hemde şu an gebelikden dolayı ara verdim. 1. Derece yanık gibi aynı su topluyor patlamasını bekliyosun felan daha zor ama son pişmanlık neye yarar😂😂😂😂
Armess_loya Nur-seyma6868 canısıı sen bordo bereli olmuşsun Oooo doğum sancısına dayandıysan yaptır gayri😂😂😂🤣❤️
Armess_loya Nur-seyma6868 canısıı sen bordo bereli olmuşsun Oooo doğum sancısına dayandıysan yaptır gayri😂😂😂🤣❤️