papatyadenis 5 haftalık hamileyim göğüslerimde kist olduğu için göğüslerim aşırı hassas ve ağrı yapıyor taş gibi oluyor dokunamıyorum gece boyu uyuyamadım tavsiyeleriniz nedir başına gelenler ne gibi bir çözüm buldunuz
Deletedmom73711 papatyadenis Canım hamilelik hormonlarıyla alakalı maalesef bir çözümü yok, alışsan iyi olur Kiminin doğuma kadar sürüyor kiminin belirli haftadan sonra geçiyor doğuma yakın geri başlıyor
Deletedmom73711 papatyadenis Evet canım, senin kistlerde ekstra ağrı yapıyor olabilir tabi. Ben sabah yataktan kalkarken memelerim yere düşüyordu sanki gülle gibilerdi😂
papatyadenis Deletedmom73711 göğüslerim küçük olduğu için galiba biraz da, çok küçükler büyüyorlar sanırım ondan da bu kadar ağrı yapıyor diye düşünüyorum
Deletedmom73711 papatyadenis Benim 9-10 haftadan sonraydı sanırım geçti o hassasiyet ya da ben alıştım emin değilim, şimdi 28+4üm yine büyüdüler tabi montofon ineği gibiyim😂
papatyadenis Deletedmom73711 offf çok tatlısınız Allah iyiliğinizi versin inşallah 🥰 iyi bayramlar diliyorum 😍