Pineapplemom Merhaba bebegim 4100 gr olmus gebelik sekerim var 39+5 im neler yapabilirim hic acilmam yumusamam yok hurma yiyordum ama fayda etmedi bellki pazar gun suni sanci vericem gelemzse sezeryan dedi miayene oldum acilma yumusama yok dedi neler onerirsiniz
Derya Pineapplemom asla durma sürekli iş yap eğil kalk merdiven çık yürüşe git ama cidden oturma sıcak bir duş , yine de işe yaramayabilir bebek ne zaman isterse o zaman gelir🤷♀️
yagmurrrra Pineapplemom ananas yiyin diyorlar. Ahududu çayı birde açılma yapıyormuş ama yinede araştırın
selmabttl3 Pineapplemom aynı aynı durumdayım sizinle 3800 olmuş benim kızda 40 hafta 5 gün pazar günü yatışım olacak ne sancı var ne açılma suni sancıyla açılmazsa sezaryen olur büyük ihtimalle çok merak ediyorum neler olacak Allah yardımcımız olsun bende neler yaptım hurmalar yedim merdivenler indim çıktım sukuatlar yaptım bacaklarım hamladı artık o derece ananas 🍍 yemek teyikliuormuş onu denemedim dene istersen
-_Esra_- Sen bı dip bucak bayram temizliği yap yerleri eğilerek sil kocani da tak koluna günlük yürüyüş yap. Sıcak suya otur, inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin Tosuncugu
La_le Pineapplemom ben bunları yaptım canım ilişkiyi günde bı kaç defa girdim korunmasız olarak ve 39+4 de doğumu başlattım şuan 1 günlük anneyim
Merve_tna Pineapplemom sürekli eğil kalk yere dizlerini koy ve bacaklarını iki yana açıp eğil bebeği aşağı çekiyor squay yürüyüş yap ilişkiye gir ahududu yaprağı çayı içebilirsin ben bu şekilde yaptım hep ve doğdu bebiş hemde suni sancıya gerek kalmadı
Derya_gumus Merve_tna Merve_tna ya bu sekilde yaziyorsunuz siz yaptiniz birsey olmadi diyelim bu bayan da yapinca birsey olmayacak garantisimi var ben boyle soylentilere kanip yaptiktan sonra bebegin kordonu dolanan akrabami biliyorum insanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen
Tezcansadulla 3cm acilmayla bende bekliyorum evi temizliyicem bakalim iliskiye bende ikna edemiyorum hurmaydi caydi hepsine devam ama gelmeye niyeti yok hic 🙄
Derya_gumus Pineapplemom simdi burda dip bucak temizlik yap egil kalk falan diyenler olmus sakin o sekilde yapmayin yuruyun merdiven falan cikin acilma olmasi icin ama sakin cok agir islere kalkismayin aman Allah korusun bebegin kordonu falan dolanir sakin yapmayin
Pineapplemom Derya_gumus merak etmeyin ben o ise karsiyim temizlik yapip yorulup dogumda bebegi itemiyorlarmis onu bildigim icino isten uzak duruyorum