neseligunler girl_boy_annesi evet canım biraz yakından ve net olduğu için büyük görünüyor burada 12+4 haftalıktı
Kaderyunus girl_boy_annesi Bi oğlum var Allah gönlümü biliyor ya bu bebeğimizin kız olmasını çok istiyoruz hayırlı sağlıklı evlat olsun da doktorumuz erkeğe benzetmişti bakalım hangisi doğru olacak ☺️ Çok teşekkürler 😊
Antalya_07 Kaderyunus Sağlıklı olsunlar inşallah benimde bir oğlum var bizimde gönlümüzden geçen kız , doktor erkeğe benziyo dedi ama burda kız diyolar bakalım hayırlısı siz kaç haftalıksınız şuan
Sedaisgorenn Ada9y duruşa bak😍🥰Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Hanımefendinin tahminleri doğru çıkıyor. Yani en azından bana çıktı☺️Ama benim içime oğluşunuz olacakmış gibi doğdu.🫶🏼hayırlısıyla sağlıkla gelsin💙💙💙💙💙💙
girl_boy_annesi Ada9y canıl tahmin etmek için çok küçük ama %65 erkek demek istiyorum oda kafa yapısından rabbim gönlüne göre versin 🤲🏼🥰
Ada9y Sedaisgorenn Amin Canım çok teşekkür ederim bize fark etmiyor kız da lazım erkekde ☺️😅 ama merak ediyor insan Sizede Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah 🤍