Deletedmom7373700 2Bebek1Anne herkesin tecrübesi farklı işte. O zaman sezaryen olursa ne giycez ya biz totomuza ne yapcaz 😂
2Bebek1Anne Deletedmom7373700 valla ben normal die gittim ama yinede aldım bide sülalede tek sezeryan bendim 😃 kimse de bişi demedi ilk baya büyük pamuklu giydim ama değiyordu dikişime geliyordu hemen hemen bidaha çıkartıp hamile kilodu taktım çok iyi geldi kesinlikle bulundur derim 😃
Nus_12 Deletedmom7373700 gelen giden olur ya kısayla rahat edemem diye rahat olcagini dusundum yandan bağlamalı olunca
Deletedmom7373700 Nus_12 aman kimse de gelmesin kız bir zahmet 😂 bide onlarla mı uğraşacağız boşver 😂
Deletedmom7373700 Mucize_ikizler123 içmiyorum ki kız napcam sigarayı 😂 zaten içsem bile asla içmezdim kokusu çocuğuma da geçer falan diye 😂
Aselinkooo Nus_12 sezeryande alamıyorsun canım. Bi kaç gün kurumasını bekliyorsub dikişin. Bide su geçirmez bant var. Ben aldım ama dikişimi kapatmadı hep su doldu içi. Allahtan anında farkettim. Normal doğumda sıkıntı olmuyor. Benim kanamam çoktu diye belden aşağısını hep komple yıkıyordum ılık suyla. 1 normal 1 sezaryen doğum yaptım.
Aselinkooo Deletedmom7373700 depend zaten külot oyğzdeb ekstra küloda gerek yok. Hastane de kalma durumuna göre tarak havlu. Ve atıştırmalık bişeyler olabilir. Heran alınamayabiliyor. Sezaryen doğum sa yanında kahve ve bitter çikolata da olsun. Krem ped vs hastanede lazım olmuyor. Pompada hastanede veriyorlar sağım yapmak istersen. Süt gelmezse vs diye mama bulundurabilirsn. Son raddeye gelene kadar verdirmiyorlar. Bana ver dediler kilo kaybı olunca ve sarılık da eklenince. Lastik toka. Ameliyat vs durumu olursa izin yok diğer tokalara çnküö
Deletedmom7373700 Aselinkooo kahve gaz yapmaz mı ki 🧐 süt direkt gelse bebekte gaza sebep olur mu acaba. Bir çok kişi gaz yapar sütünde içme diyo mesela. Bu konuda da kafam karışık o yüzden
Aselinkooo Deletedmom7373700 gaz yapsada çıkarması da daha kolay oluyor. Sezaryen olursa gaz çıkarmadan hatta büyük tuvalet yapılmadan hastaneden çıkartmıyorlar. Ben kahve içtikten sonra çıkartabildm. Ve baş ağrısına da çok iyi geliyor. Siz gene de bi araştırın nasıl uyarsa mantığınıza öyoe yapın😊 ilk 1 hartaya ladar bebekte gaz sıkıntısı pek olmuyor. Yani kahve bebeyi rahatsız etmez sanmıyorum yani
cahillesohbetikestim Deletedmom7373700 çöp poşeti al yanına canım çıkan kirlileri koymak için lazım oluyor. 🤭 göğüs pedi de al yanına lazım olur. Hatta olur da sezaryen olursa önceden göğsüne koy göğüs pedini sen gelene kadar bebeğinin yanına koysunlar sen gelince hemen emer. Ben çok sonradan öğrendim keşke baştan öğrenseydim dedim. 🤭❤ birde bitter çikolata ve nescafe bulundur yanında ne olur ne olmaz
Deletedmom7373700 cahillesohbetikestim çöp poşeti zaten %100 koycam. Bir kaç kişi daha dedi. Aklıma gelmezdi hiç 🥲 göğüs pedi de eczaneden alcam. 40 lı falan satılıyormuş sanırım yeter
Deletedmom7373700 Aselinkooo aaa süper o zaman. Zaten hamilelikten beri doğru düzgün içemiyorum. En azından o zaman keyfini çıkarayım 😁 teşekkür ederim ♥️
cahillesohbetikestim Deletedmom7373700 yeter ilk zamanlar için canım ❤ ayağına da Çorap al bulunsun yanında belki üşürsün ben üşümemiştim ama belli olmaz 😁
Tiredshe Göğüs pedi ve göğüs ucu kremi mutlaka 👍 havlu, ben ilk doğumda üç gün kaldım hastanede sütün felan gelmesi için her gün duşa girdim. Emzirme sütyeni değilde emzirme atleti daha güzel oluyor karnın açılmıyor. Aklıma bunlar geldi 🤷
Deletedmom7373700 Tiredshe sütyen aldım herkes daha çok lazım dediği için 🥲 hiç karnımın açılmasını düşünmemiştim. bir tanede atlet alayım en iyisi. İkisini de kullanırım illa. Teşekkür ederim ♥️
Deletedmom7373700 irem4141 bilemiyorum ki. Aşırı kanama olursa normal pes tutmaz. Benim bazı aylar adetimde bile yetmiyordu çünkü. Taşardı ara sıra. O yüzden ben taşma riski falan olmasın diye onu düşündüm.
Tiredshe Deletedmom7373700 ben ilk doğumda almamıştım doğum sonrası karnın görüntüsü pek hoş olmuyor maalesef açılıyor ediyor yanında biri varken olmuyor bir süre kendim bile görmek istememiştim ki başkası görsün. Şimdi ikinci doğumum var atlet aldım bol bol kimse görmesin karnımı diye 😅
Tiredshe Deletedmom7373700 artı bir olarak göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başlarsanız daha iyi olur göğüsler çok hassas oluyor ve çok acıyor en gerekli olanlardan biri krem. 🌼