Deletedmom7373700 bence herkesin ihtiyacı olan ve kullandığı şeyler farklı kimisi şu cok lazım cok kullandım diyor kimisi onu aldim hic kullanmadım diyor. ben youtubeden izledim kendime göre ayarladim az cok ne kullanirim ne kullanmam insan tahmin ediyor hangisi daha kullanılabilir vs. diye . ben göğüs pedi , göğüs ucu kremi mesela alicam çünkü göğüs uclarim simdiden çatlamaya başladı ki emzirince yara olacağı kesin o yüzden krem alicam kesinlikle. göğüs pedi zaten emzirdikten sonra süt geleceği icin kesin kullanilacak birşey. gümüş kapak , göğüs pompasi bunlar mecburiyet durumunda doğumdan sonra alınabilecek şeyler. göğüs kalkani konusunda henüz bir karar vermedim. depend yerine cocuk bezi aldım kilolu bir insanım depend sikabilir diye düşündüm. havlu kesinlikle alicam .atistirmalik koyucam normal doğumda çok efor sarfettigin icin tuzlu çubuk, kuru yemiş bunlara ihtiyaç olabilir. nescafe koyucam sezaryen olursam baş ağrısı yapabilir neacafe bunun için. baş örtü, corap , ic çamaşırı , cikarken giymek icin kıyafet, yelpaze ben cok ihtiyaç duyuyorum cok sicaklayan ve terleyen bir insanim onu da koyucam . detaylı henüz canta yapmadım eklemeler yapicam ama genel anlamda böyle benim cantam😀