Suzis O sıvı yani zarar verir mi yada bebegin kafasina temas ederse zararli olur mu kafamda deli sorular🤔
Deletedmom7373700 Suzis Allah aşkına açıklık başlasa bile bebek nerde nasıl değecek 😂 baston mu ki bu ta çocuğun kafasına değsin yapmayın ne olur 😂
canserko Suzis Bilgim yok üstte kalsın. Açıklık gibi bir durum varsa, ilişkinin pek sırası değil ama . Malum ilişki dogumu tetikleyen bir durum
Deletedmom52620 Suzis canım değmez korkma bebek oradan aşağıya gelene kadar bizimkiler uzaya Türksat uydu gönderirler öyle değil sen açılman İçin yap
Suzis canserko zaten dogum baslasim diye yapiliyor ya hani son gunlerde oyuzden. Cunku aciklik olmus oluyor ama sancilar yeterli olmayabiliyor dogum icin. Dogumu tetiklesin diye de ice bosalmak oneriliyor bir hormon sagliyormus bunu prostaglandin diye. Ama iste o sivi bebege ulasir mi yada rahim duvarına carpinca erkek bebegun kafasi bunu hisseder mi veya zarar verir mi🤔 yoksa arada baska bir engel daha var mi? Ama eger var olsa ebeler alttan muayene de bebegin kafasini nasil kolayca hissediyor😁 Deletedmom7373700
canserko Suzis Benim arkadasıma iliskiye girmeyi doktor tavsiye etmişti, bebegin geleceği olmadıgı için. Hani zararlı olmasa gerek o sebeple :) zor isler
Deletedmom7373700 Suzis kız bebeğin kafası gelmiyor ebenin eline de 😂 öyle olsa keşke ne güzel doğumda hemen fırt diye kolay olurdu. Çoğu kişi öyle zorlanmazdı. Onlar başka bişeye bakıp kafası kanala girmiş falan diyor diye biliyorum ben. Bence bebeğe herhangi bir zararı olacağını sanmam. Eğer öyle bir durum olmus olsa doktorlar artık doğuma yakın cinsel ilişki önermezdi diye düşünüyorum. Bence bi doktorunuza da sorun bunu
Suzis Yagmurak5 evet bebegin kafasi elime geliyor diyorlar yada biraz uzak falan diyorlar bende şaşırmıştım
haklisinesracim Değiyor olması lazım ebe parmağı ile baktığı zaman kafasına değiyorum demişti bana açıklığım var mı diye baktığı zaman. Ayrıca çoğu dr 37. Haftadan sonra ilişki önermiyor halk arasında korunmasız ilişki doğumu tetikler diye bir inanış var doğruluğunu bilmiyorum tetikledi diyen de var yaptık ama hala gelmiyor bebek diyen de var.
Deletedmom7373700 haklisinesracim kıııız nasıl kafasına değiyor bence o başka biseydir ya kafası değildir. Hiç mümkün gibi gözükmüyor bana bu 😂🙄
designermom Deletedmom7373700 geliyor benim de aynı şekilde açıklığını kontrol eden tum ebeler bebeğin kafasını elledim dedi kendi doktorum da kafasına dokundum dedi kaç kez hem de
haklisinesracim Deletedmom7373700 benim 38. Haftada alttan bakmıştı ve kafasına değiyorum doğum bugün bile başlayabilir demişti ama tam 39 da doğurdum. Aslında değmesi muhtemel bebek çok geride değil açıklık varsa gayet kafasına ulaşılabilir yani açıklık yokken de rahim ağzına bastırıyorlar zaten uyarı vermek için açılma başladığı zaman da parmak sokup açılmayı genişletmeye çalışıyorlar cm cm açılıyor sonrası bebeğin kafası neredeyse vajinaya oturuyor ve ıkınma başlıyor.
Yagmurak5 Melekzx detaylar beni ürkütüyor gerçekten. Ne garip hamilelik resmen mucize. Ama bebek kafası o kadar indiyse siz zaten bir haftaya inşallah alırsiniz kucaginiza
Deletedmom7373700 designermom ayyy madem öyle niye hemen fırt diye doğuramıyoruz ya haksızlık bence 😂
Damla1995 Iliskide sakinca yok ama korunmasiz iliskiyi zaten doktorlar onermiyo normaldede. Korunmali olursa bi sakincasi yoktur.
Suzis haklisinesracim oy ya korktum bak sirf aciklik olsun dogumu tetiklesin diye yapin yapın deyince herkes aklima bile gelmemisti bu seneryolar. Ta ki alttan muayede bebegin kafasi biraz uzak lafini ebeden duyana kadar. Ozaman dusundum ilk 😕insaAllah bir sey olmamistir ya korktum
Annekusumm Kanala gren bebegin kafasini hissederler evet daha kanalda deqilken de grmemis derler yalandan iki parmakla degil ama baya ileriye dogru zorluyo muayenede elini