Suyum fazla olduğu için 39. Haftada planlı normal doğum için hastahaneye yatirildim. 2 cm acilmam vardı zaten. İlk gün fitil koydular doğum sancısı kadar olmasa da sancı çektim. İkinci gün rahmim çok yumuşamasını için alttan sabah akşam hap verdiler o daha sanciliydi.o günde sancı çektim. Ertesi gün sabah doktor rahmin yumuşamış suni sanciya basliycaz dedi. 7 cm kadar çok güzel ilerledik çok ağrım olmadı sonra suyunu patlattilar ve saydılar resmen. Ondan sonra gerçek sancılarım başladı. Son dakikaya kadar comelir bir vaziyette ikindim doktorum hiç mudahile olmadı. Artık bebeğin başını gorebiliyorlardi doktorum yatarak sancı cekmemi istemedi ve sürekli yürütüp çömelerek ikindim. En son bir kere çömelip ikindim ve geliyor diye bağırdım hemen beni çatala aldilar ve iki kere ikindiktan sonra bebişim dünyaya geldi çok şükür ama iri bebek olduğu için iç tarafim çok yırtılmış o yüzden kanamam oldu 1 saat dikiş attılar işte burası çok agriliydi. Çok şükür kanamam durdu ve ertesi gün evimize geldik. Şimdi 5 günlük olduk