Mavininbiri 36 hafta lik hamileyim bebeğim 33. Hafta ile uyumlu 2.400gr kilosu çok az, şimdiye kadar cok iyi giderken birden kilo alması durdu. Gerçekten şunu yedim bebeğe kilo oldu dediginiz birşeyler var mı?
Ervaannesi Mavininbiri 35+4 iken 2600grmdı. 36+6da gittim 3 kilo olmuş, 9 günde 400grm almıştı şaşırdım. Muz, kavun, karpuz, yoğurt genellikle meyve tüketiyorum
yagmurrrra Mavininbiri kesinlikle her sabah kaşar 2 yumurta öğlen kuruyemişler hergün 1 muz ve akşamları süt. 1 hafta önce kontrole gittiğimde 4 gün gerideydi 530 gramdı doktor herşey güzel demişti bir hafta böyle beslendim gittiğimde 1 haftada hem arayı kapatmış hemde 3 gün önde çıktı 750 gram olmuş. Beslenmek çok fark ettiriyor bence
asuyalin Mavininbiri kuruyemiş ve kaşar peyniri canım.bunun dışında siz kilo alıyor musunuz bazen bebek değil anne kilo alıyor
ipekveatlas kilo alımı durduysa başka bi etken olabilir ve bazen ne yersen ye bi işe yaramıyo kendini suçlama yani senin beslenmenle alakalı olmayabilir. yine de şekerin yoksa muz süt kaşar peyniri kuruyemiş ve yeşil mercimek yiyebilirsin
Mavininbiri ipekveatlas Doktor iyi falan dedi gelişimi ama her kontrole gittiğimde önde gidiyordu kilosu bu ay anlayamadım ne olduysa. Teşekkür ederim dikkate alacağım önerilerinizi❤
tgceayazz Mavininbiri Ölçümüyle de alakalı olabilir. 32+4 2000 kilo demişti bana az gelmişti mesela. Hem bir hafta öncesinde de bu kiloya yakın olduğundan hemde beslenmeye bende çok dikkat eden biriyim. Hep sağlıklı ve bebeğe yarayacak yiyecekler yiyorum. 33+4 2425 gr olmuş gayet iyi dedi. Sağlıklı olsunlar yeter ki 🙏
Mavininbiri yagmurrrra MaşALLAH. İNŞALLAH dikkat edeceğim, bu son ayda mide bulantılarım çok vardı ondan dolayı da çok beslenemedim
asuyalin Mavininbiri acaba iyi beslenmiyor olabilir misiniz ya da az mı yiyorsunuz ? Yediklerinizin birinizi etkilemesi lazım 🥹
Mavininbiri asuyalin Dedim ya bu son 2,3 hafta mide bulantılarım oluyor niye öyle oluyor. yiyiyorum yine ama yetersiz geliyor herhalde
afrAybars Yapısıyla alakadır canım büyük ihtimal ama muz ve kaşar bebeğe güzel kilo aldırıyor dene istersen ✨
Mavininbiri N_e_s_e Yok yok, bebeğin mide ye yaptığı baskıdan olsa gerek mide bulantısı, nefes darlığı ve uykusuzluk da çok oluyor sanırsam hepsinin vermiş olduğu yaşadığım stres bebeğe de yansımış
N_e_s_e Mavininbiri ne biliyim bı sorayim dedim koronadan sonra bebekler kilo almiyomus o haftadan sonra