Canselasr Hamiş Anneler Lütfen Yardım Edin Hamilelik Boyunca Hiç Mide Bulantısı Çekmedim Ama Dünden Beri Su İçsem Çıkarıyorum Nedeni Nedir Sizce Ne Geçirir?
tazebiranne_hg04 Canselasr Mideyi rahatlatacak hafif sıcak şeyler içebilirsiniz ıhlamur limonlu şeyler
Sbm050421 Canselasr canım bende aynıyım hiçbir şekilde midem bulandı hamileliğimin başından beri ama dün gece mide bulantısından uyuyamadım 31+0 ım 🤢
tazebiranne_hg04 Canselasr bende 32 deyim bende de mide yanması oluyor mide bulantısından ziyade biraz uyumayı falan deneyin bence midede kalsın rahatlatsın
Canselasr tazebiranne_hg04 sabah 5 e kadar zaten uyutmadı be yola cikicaz uyuyum dedim ama 7 de afedersiniz ama ogurmeyle banyoya zor kostum şimdi çorba içicem eğer gecirmezse hastaneye gidicem mide yanmasına alışkınım ama bağlantısına asla
Semmra Canselasr son aylar da oluyor canım bncede olmustu tansiyonun yok sa yüzlü kraker naneli şeker falan ye
Canselasr Semmra Yok kullanmıyorum cunki benim hiç midem bulanmamıştı ta ki düne kadar ne olduysa dün oldu ve asla kesilmedi