Haticedma ElifKarata benim durumum da ay o kuzum vajinam da çok agrım var o kadar başka Doğum belirtisi Yok yarın hastaneye yatırıyorum dua edin
ElifKarata Haticedma rabbm yardımcın olsun canm benm insalalh hayrlısıyla sağsalim kavusursun bebişine 🙏🙏
Minikannecik Birşey sormak istiyorum kızlar...? Duyduğunuz yada yaşadığınız birşerse söylerseniz çok sevinirim... Dün aksam sıcak suyun icinde oturdum yarim saat kadar sonra afedersiniz ilişki sonrası belime agrilar girmeye basladi iki saat kadar aralikli bi sekilde hem karnim sertlesti hem belime agri girdi doguruyorum sandım ama gece gecti😕Bu neydi şimdi? 38+6 bugün
Asliiiiiii Minikannecik dinlenmeye al kendini geçiyorsa yalancı sanci bu dönem bol bol olur korkma amaa dinlendiğin halde sıklasip artıyorsa doğum sancısı kuzum
Minikannecik Asliiiiiii Tüh yaaaa 😕 okadar heveslenmiştim yalanci sancilar bukadar uzun sürüyo demekki...
Minikannecik Asliiiiiii dün işte ilk defa yaşayınca ne biliyim doguruyom sandım...bide iki saat filen sürdü.. aman beee😏😂😂
Asliiiiiii Minikannecik korkma korkma olacak baktın yine öyle oldu zaman tut bakalım geçecek mi geçerse yyalanci sanci tekrrlio doğum sncissdr
Kizimoykuruya Arkadaslar 1 gunu kaldi 40 hafta olmasina ama belimdeki agriyla kasiklarimdaki agri hic gecmiyor is yapinca falan hic oturamiyorum sizce gercek dogum agrisimi cuma gunu nts girdim 30 kadar cikti ama sonrasinda dustu sanci yok hala artik dogurmak istiyorum gece hic uyutmuyor beni
bebiss1 39+6 yim bu gün ama hic belirtim yok ne agri sanci ne nişan yarin hastaneye cagirildim bebegim normalden kilolu diye 2 hafta önde diye suni sanci verebilirlermis oglum 41+5 de dogdu suni sanciyla 7 yasinda şu an kizimda 39.haftada dogdu herseyi kendilinden geldiydi nişan suyu sancilar hepsini yasadiydim 3.bebisim bu da erkek ama gelesi yok hic yarin 9 da hastane suni sanci diyebilir normal istedim icin dogumu..