Asliiiiiii ElifKarata kime baksam tık yok ya hepsi peşpeşe gelecek yaa bu bbislerin keyfi çok yerinde tık yok ya😝😝
YagizAsyaMom ElifKarata hala bekliyorsun🤦♀️😱😱 Senin çocuk baya inatçı bu ara kime baksam erkenden doğuruyor senin ki inat etti 🤣🤣 dur bakalım daha ne kadar kalacak 💃
ElifKarata YagizAsyaMom Daha kalmıcak insalalh kendi sancım gelir ya ☺️😘 hint yğını denemek istiyorum ama tedirginim ondan da
Haticedma ElifKarata ya ben de hi t yağını denesem mi diyorum ama bir yandan da korkuyorum biley olursa diye
Asliiiiiii ElifKarata hadi seninki kız bizim erkek bakıyorum erkekler de bekliyo anam gelmiollar bu Eylül bebekleri yarın son Başak burçları için terazi olacaklar 🤣🤣
ElifKarata Asliiiiiii göbek ismi nazlı 😂😘😂kendi kafamda . Hakıkaten eylül bebekleri cok bekledi ya masallah diyorum. Sen kaç haftalık oldn canm . Terazi Daha iyi bence 😘😂😍
Asliiiiiii Haticedma kızlar bana sorarsanız denemeyin öyle yaglar çünkü acilmalar da var bu zararı olur siz merdiven inin çıkın egilin kalkın sürekli yağ olayına gitmeyin
ElifKarata Haticedma deneyen anneler vardı hep sancıları da başlamıştı bende cesaret aldım baya baya ama bilemiyorum ya 🤗😘
Haticedma Asliiiiiii 41+4 kuzum yapmadım zaten korkuma canın yarın hastaneye yatıcam suni sancıyla başlatacak Doğumu doktor yapmadığım bişey kalmadı ki pilates topunun üstünden indiğim yok☺️Gelmiyor bizimkisi
melisa_serkan ElifKarata elifcim doktorundan altdan önce fitili iste benim şuan sancilarim başladi beni yürütüyorlar akşama dogucak hastanede koridordo mekik döşüyorum 😂 sancim çpgalirsa epidural hemen yapicaklar
ElifKarata melisa_serkan rabbm sağsalim kavuşmayı nasip etsin canm benm 🤗😘😘 hayrlısyla al ınsallah kucağına . Fitil? Ne işe yarıyor canm ne diye isticem jel diyorlar birde