Crnn_1 Süt benim en sevdiğim içecek ama sürekli içtiğim için artık hamilelikte uzaklaşmaya başaldm nesquikin tozu ile karıştırıp içsem eksisi olur mu bana . Sırf tatlandırması için bir kaşık atıyorum
Pineapplee Crnn_1 ben de sade süt içemiyorum ya çikolatalı süt içiyorum yada kahvaltılık gevrekle içmiş oluyorum yeter ki mideme gitsin 🤷🏻♀️
Srdm Crnn_1 bende sade süt içemiyorum uzun bi süre çikolatalı süt içtim bi süredir de mısır gevreğiyle tüketiyorum
Meliyyke Crnn_1 ben de sade içmek istemiyorum eşim bana muzlu ballı süt yapıyor ya da ben süte biraz Türk kahvesi katarak içiyorum.
Sedose Fatmaztrk kalsiyum ihtiyacı için süt çok gerekli canım. Yogurt tek başına karşılamıyor o ihtiyacı 🥰
Sedose Meyveli falan yapıp içebilirsin canım muz, şeftali vs. Bal katabilirsin azıcık kahve falan. Ben o şekilde değiştire değiştire içiyorum. Hamilelikte çok önemli süt alımı 😄
xuennee Ne zaman süt içsem midem ağrıyor. Normalde ağrımazdı. Gebelikte böyle oldu. Ben de bıraktım. Yoğurt tercihimdir.
Duygucete Crnn_1 benim doktorum süt içmemi yasakladı çok sağlıklı olduğunu düşünmüyor. Onun yerine yoğurt ve ev yapımı ayran tüketmemi söyledi özellikle yoğurt
_edakrsu22 Sade süt bende içemiyorum nesquik tozu aldım onunla içiyorum sabah içtim sorun yok akşam içtim midem de gaz yaptı midemi bulandirdi bilmiyorum niye boyle oldu süt içmeyi çok istiyorum hamilelikte normalde asla tüketen biri değilim ama bebis için içmek istiyorum
Minigim38 Yogurt yemeye çalışın doktorum sütten daha faydalı olduğunu söylemisti bende sade süt icemiyordum