Princessmom Kızlar doğum sonrası giymek için korse tayt alacagm ama çok fazla marka var kullanmış ve memnun olanlar hangi markayı önerirsniz ?
EmelBG_ Princessmom Ben ilk hamileliğimde medikalden almıstım hamilelik korsesi diye standart ücreti var uygundur hem baya güzeldi onu kullanmıştım .Yine oyle birsey alırım 🌸
Melekebbr Princessmom Nedefit almıştım hamile kalmadan önce ama çok verimli bir korse tayt olduğunu düşünmüyorum üsten katlanma oluyor ve istenen kavramayı sıkılığı vermiyor. Tabi banada böyle denk gelmiş olabilir
Princessmom Rumeysa_cngzz Melekebbr bende nedefit düşünüyorum normal korse aldm zaten tayt olarak da alamk istiyorum dışarı çıkarken giymek için
Rumeysa_cngzz Princessmom ben kullanıyorum çok memnunum belirli hizaya kadar çekerseniz korseyi katlanma olmuyor
Melekebbr Princessmom kullandım canım ama asla yüksek performans bekleme ben beklentimi çok Yüksek tuttum hayal kırıklığı 😅
Deletedmom52620 Princessmom ben internetten aldım 2 tane m beden diğeri s daha giymedim ama güzel geldi bana baya da yüksek belmiş link atıyorum canım hoşuma giderse bakarsın. https://ty.gl/tlh6zskj47