[silindi] 2022Mom2022 ay insallah valla size sabır dileyen ben bayramda heryer kapalı olcak diye kan vermeye gitcem birazdan 🤣insallah geliyodur ben de yumurtlama günümü çok net anladım bu ay ve degerlendirdik sen de bugünleri bos birakmadıysan tatli bir süpriz seni de bekliyor inş 😊
[silindi] 2022Mom2022 ve benim de ilkinin kalbi durdu ikincisi kimyasaldı. Inşallah 3 üncü saglikli olacak. 😊 gönlümuzü ferah tutalım
beyzamci Merhaba bende dayanamadım reglime 10 gün var beta hcg yaptırdım 0,100 yani negatif çıktı benim gibi negatif olup sonra pozitif çıkan var mı🥺
[silindi] Zln2152 evet bundan önce de 2 kere gebe kaldım (kaybettim malesef onları simdi 3. Gebeliğim) 3 ünü de adetten önce oğrendim.
Zln2152 [silindi] maşallah canım bende küçük doğum yaptık normal doğumla aldılar ölü doğumdu işte bende halen adet görmedim kimisi de adet görülmeden gebe kalınmaz falan diyor benimde öyle mi olur bilmiyorum
[silindi] Zln2152 ay cok gecmis olsun kuzum sorunu simdi anladim adet görmeden kalabilir misin bilmiyorum ama mutlaka bilen vardir bir sor istersen. Inşallah gönlünce olur her şey 💖benim kayıplarim arayla olduğu için bişi söyleyemeyecegim canim
[silindi] Zln2152 ama böyle durumlarda daha kolay hamile kalinabiliyormus. Benim de 12 haftalikken kalbi durdu. Hiç açilmam yoktu suni sanci verdiler kürtaj yapabilmek icin. Doktorum demisti daha kolay hamile kainiyormus kurtaj faalndan sonra insalah sen de hemencecik kalırsin💖
linaaryaa Zln2152 doğumdan sonra adet olmadan hamile kalınır kuzum ben kızım 2 aylıkken hamile kaldım adet olmamıştım
Zln2152 [silindi] başın sağ olsun canım öyle diyorlar genelde kimisi de adet görülmeden gebe kalınmaz diyor ne olacak bakalım inşallah en kısa sürede gebe kalırız hayırlısıyla 🌺
[silindi] Zln2152 ben gebeyim fıstık bakalım bu sefer inşallah saglıkla gelsin bu sefer. Ikimizin de kayıpları olmus insallah sen de en kisa zamanda gebe kalirsin ve bu sefer kavuşuruz yavrucaklara.
Ala22 https://www.hizliresim.com/gsdyuqo Kızlar benim de 6 günlük embriyomun test sonucu😌 Sizce var mı?
Zln2152 [silindi] ayy inşallah güzelim inşallah şuan benimde tek temennim o allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah 🙏 sende sağ Salim kucağına aşırısın inşallah kuzum 🌺
TeoMom [silindi] Yeni yeni oluşmakta olan bir bebiş hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler ama olumsuz düşünme hep evrene olumlu mesajlar iletiyoruz 😍