Gulcandnrts Merhaba arkadaşlar grev var mı bugün muayne ediyorlar mı? Yer Ankara şehir hastanesi bilgisi olan haber versin birbirine randevum var ama gidemedim iki gündür.
Busra_05 Gulcandnrts Ankara şehir hastanesinde kuzenim çalışıyor sorayım canım senin için yazarım sana
gamzeozer16 Gulcandnrts ben saat 9 da arıyacam kendi gittiğim hastaneyi liste geliyormuş ona göre bilgi vercekler bende Bursa şehir hastanesine gidiyorum doktor bakıyorsa listeden söylerler herhalde bazıları bakılıyor diyor bazıları bakılmıyor en iyisi hastaneden bilgi almak
Feyzus Hastanede çalışıyorum doktorlar bugünde grev yapacaklar özel hastaneye gidiyorsan orada kiler grev yapmaz
gamzeozer16 BusraKader aciller açık her türlü polikinliklerin kimisi kapalıymış kimisi açık bazıları bakıyormuş doktordan doktora değişiyormuş
Bebishannesi Gulcandnrts devlet doktorlari grevdeymis dun gittik ogluma bakmadilar acile girdik eger ozeldeyseniz onlar bakiyor
Doga_deniz Gulcandnrts Ankara şehir hastanesine daha önceki grevlerde gittim çalışıyolardı sorun yoktu bu kez de yapacaklarını sanmam bi arayıp sorun isterseniz yine de