Sbm050421 Kafayı yemek üzereyim , bu saat oldu hala uyuyamadım , çok sıcak hava , bebekte durmuyor yerinde maşallahı var , Allah yardımcımız olsun , daha 9 haftamız var 🥵
Tugce3441 Sbm050421 gözümden uyku akıyor kızım da tekme atıyor sabah uyuyor gece disko sankı karnım 😅
csmaknc Sbm050421 35 olduk bizde öyle sıcak ki su gibi olmuşum ve uyandım belim çok ağırıyor böyle ayırması beni korkutuyor döneniyorum uyuyamıyorum 😳😳😳😳
Sbm050421 Tugce3441 aynısı canım aynısı , şu an göz kapaklarımın üstüne filler oturmuş durumda , ölüyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan , ama bizim bebe hiç yorulmuyor , tam gaz mesaiye devam gecesi gündüzü yok maşallah
Tugce3441 Sbm050421 bugün bırde temizlik yaptım kollarım bacaklarım grıp gıbı sızlıyor bebem ise inatla uyumuyor 😅
duuyqquu Haftamdayım bana ne oluyorda her gece kalkıp 2-3 saat uyuyamıyorum 🙈 32lerde nasıl olcam bakalım. Zaman su gibi akıp geçsin kızlar hayırlısıyla haftasında güzel doğumlar yapalım ♥️
Aloneanqel Sbm050421 ekim annesiyim Allahın izni ile bende geçen gün hiç dinlenemedim. Aynı durumdaydım. Daha 110 gün var. Nasıl geçecek bilmiyorum. Geçtikten sonra iki bebeğe tek başıma nasıl bakıcam onu hiç bilmiyorum