Tugce3441 Kızlar 32 haftalık gebeyim bugün evde bıraz temizlik yaptım sankı her yerım grıp olcak sekılde sızlıyor agrıyor ozellıkle kollarım nasıl geçer hangı ılacı kullanabılırım
Sbm050421 Tugce3441 31+0 ım 3 gündür aralıksız temizlik yaptım , pertim çıktı benimde , dinlenmek dışında pekte yapabileceğimiz bir şey yok gibi
csmaknc Tugce3441 35 haftalık olduk 3 gündür bir anda büyüdü mü ne oldu anlamıyorum hareketleri çok sert belim çok ağırıyor göbeğim acıyor kemiklerim batıyor sanki 3 hafta hiç geçmeyecek gibi 😳😳😳😳
Tugce3441 Sbm050421 kız 3 saat yapamadım öldum resmen 😅maşallah nasıl yaptın ? Hastane gıtsem serum falan takmazlar mı ki
Sbm050421 Tugce3441 sorma sorma canım yatılı görümcem gelecek diye (ilk defa geliyor evime) mecburen yaptım her tarafım dökülüyor , bir daha böyle temizlik yapmam valla bittim
atlasannesiiii 34 haftaligim bende de yok uyku yani belim ağrıyor doğru yatış pozisyonu bulamıyorum sanki içerde huzursuz gibi sürekli hareket halinde sizlerde de var mi bel ağrısı
atlasannesiiii csmaknc her hafta ayrı zor mu gecicek anlamıyorum ki hareketleri artık daha belirgin ve korkutucu sanki her an doğmaya hazırmış gibi birde yatarken nasıl yatiyorsunuz karninizin altına yastık koyuyor musunuz