Bilgekpn Sanırım grip oldum ve burnum tıkalı nefes almakta çok güçlük çekiyorum doktorum da sprey verdi ama hiç bi işe yaramıyor kapacağım 😔
hunilimom Bilgekpn tuzlu su çek o geldi aklıma direk ben kızıma cold mix kullanıyorum bebekler için normalde naneli ferah bişey bazen ondns kokluyorum açıyor
Cinarveannesi Bilgekpn breat right kesinlikle bu bandı tavsiye ediyorum bundan başka birşey çözüm değil.😊
Asafmavi Bilgekpn ben hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum kullandığım tek şey okyanus suyu rahatlatıyor beni.
HurremSultan Bilgekpn sana yine sprey vermisler. Bana hicbirsey veremem diyip duruyorlar. Benimde alerjim var. Kediye ve toza. Evde de hem kedi hem toz var😅 evimin etrafı çiçeklerle dolu🥲 burnum 2 senedir tıkalı 😅😅😅 benn nereleree gidem basimi.nerelere Vuram bacim
Asafmavi Merveheg illadini gebelik varsa doktor bilgisi dahilinde kullanılmalı bence. Ben gebe kalmadan önce kullanıyordum ve bende bağımlılık yapmıştı illadin zar zor bıraktım
Bilgekpn Asafmavi doktorum hiç bi ilaç sprey hiç bişey vermiyor sadece bebeklerin kullandığı burun spreyini verdi oda hiç bi işe yaramıyor napcağımı şaşırdım
Merveheg Asafmavi evet haklı olabilirsiniz, benim 2 yasindaki oğluma da vermişti dr ,ben de kullandim bu yuzden zararsız olabileceğini dusundum ama cok etkili o yuzden dr kontrolunda olmasi daha saglikli olur
Asafmavi Bilgekpn bencede kullanmayın ağır bi ilaç. Benim de tıkanıklık sorunum var hamileliğin başından beri ben okyanus suyu kullanıyorum .
Gizyy Bilgekpn gebelik öncesi de bu sorunu yaşıyordum. Gebelikte tabi tıkanıklık daha da arttı. Ben cold mix kullanıyorum. Özellikle gece yatarken yastığıma damlatiyorum. Bana epey iyi geliyor
bebek- Bilgekpn valla kullanmadığım birşey kalmamştı ne spreyler ne bitkisel yaglar ne tuzlu sular ne buhar banyoları hiç birşey işe yaramamştı bende panik atak krizi geçirtti bi kaç kez sonra 2 hafta sonra kendiliğinden geçti viks biraz işe yarıyor ama deneyebilirsin
Gizyy Bilgekpn doğrudan vücuda alınan bisey olmadığı için sormadım açıkçası ama 5 aylık hamileyim bende bi sıkıntı olusturmadi. Siz kendiniz için bi danışın isterseniz ama yine de
Semanurclskn Bilgekpn kuru papatyayı kaynatıp buharına durabilirsiniz ama kafanızı bi tülbentle falan kapatın ki buharı dağılmasın. Zaten o buharı çekerken burnunuz akmaya başlıyor. Aynı şekilde kekik yağı da olabilir o da genzinizi biraz yakarak açar