Merveangel Merhaba 4 yaşında oğlum var martta korunmayi bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldim kimyasal gebelik sonucu kendiliğinden düşük yaptım uzun zamandir hic kadin doguma muane olmadigim icin adetin 3. gününe randevu aldim dün gittim polikistik over oldugumu öğrendim adetin 3. Gunu hormon testleri yaptirdim Tsh 1.47 Fsh 7.36 Lh 7.06 E2 57 Prolaktin 10.84 Adetlerim düzenlidir her 32. Günde günü gününe oluyorum sizce sonuclarin nasıl bu ara birde kilo aldim. Internetten araştırdım fsh ile lh arasinda fark olmasi lazimmis benimki öyle degil sizce sorun varmıdır 27sinde kontrolüm var merak ediyorum pko nedir daha dün öğrendim hic bilgim yok önerebileceğiniz bir kür varmı
Cigdem91 Merveangel Lh ın fsh tan yüksek olması gerekiyor diye biliyorum bire bir oran çıkmış çocuğunuzda varmış hamile de kalabiliyorsunuz bir sıkıntı olsa çocuk olmazdı bu hastalığın büyük derdi çocuğa engel olması .. kiloda pko yu tetikliyor tabi
Merveangel Cigdem91 cnm lh yüksek olursa fshden polikistik over kesin oluyormus öyle olmamasi lazimmis internette öyle yaziyor ama😐