stresli_anne Mrblar sezeryan doğum yapan anneler bebişiniź kaçıncı haftaya kadar sizinleydi yani kaçıncı haftada alındı doktor 38.haftanın bitimi 39a kadar bekleriz bebek.için en iyisi bu dedi
HalisEbruoban stresli_anne canim normalda tahmini dogum tarihinden 10 gun once giriyorsun bebegin gelisimine gore son ana kadar bekleye biliyo 37 dede alabiliyo😀
Merveazra stresli_anne doktorla alakali sanirkm canim beni 39+3 de alacak sanci falan gelmezse zaten 38 ve 39 haftalar arasinda aliyorlar normalde
Epelinkiran Ben 38+4 te muayneye gittim sezeryan düşünüyosan yarın bile alabilirim beklemeye gerek yok dedi
Brcbgs Ben 40+4 te yaptım normal düşünüyorsan ve muayenelerin uygunsa bekliyorlar doktorlar ama talebin direk Sezeryansa 37 den sonra alırdır bebeğin içinde tam gelişsin :) ben suni sancı çektimde girdim sezeryana bu arada
Bbbb Benim doktorum da 39 da alacak haftaya cuma inşallah doğumum var tabikide sezeryan 🙈 bebek iri ve önden gidiyor dendiği için sezeryane yönlendirdi doktorumuz
Brcbgs Bence kişinin bünyesi ile alakalı bide bebeğini görme heycanında onu umursamıyorsun ben aşırı aşırı kötü olmadım ama şunu itiraf edeyim en zoru ebenin sürekli açılma muaynesi etmeseydi benim için