gbza Merhaba arkadaşlar 31. Haftadayım ve bazen göbeğim semsert oluyor nefes almakta zorlanıyorum sizede oluyormu böyle
Gurbettebianne gbza normal canım bende 29.haftada aynı sorundan korktum doktora gittim Bebek toplanıyor korkacak birşey Yok dedi 🙏 şimdi 32.hafta bitecek bu gecen süre zarfında yine oldu hep . Yavrularımız Allah ‘a Emenet 🙏💐🤗
MdhTpz gbza bende 31 haftaligim benimde oluyo canim sertlesiyo.nefes almakta zorlaniyorum ama kontrole gittiginde bi kan tahlili yaptir cunku doktorum kan degerlerinde dusmus olabilir dedi nefes darligi icin.
gbza Ozge_brbr Mommy iyi bari bazen nefes almakta zorlanıyorum korkmuştum içim rahatladı teşekkürler 😍
gbza Gurbettebianne amin canım inşallah hepimizin bebekleri valla zor bir süreç herşeyden korkuyor insan 😌
Gurbettebianne gbza aynen doğru söylüyorsun canım öyle tabiki 😊 korkmamak elde değil . Emanetleri Allah ‘a🙏
gbza MdhTpz kan değerlerine genelde sağlık ocağı bakıyor doktorum hiç test yaptırmadı ama söylerim bunuda
PamukAnne Bende geçen hafta o şikayetle gittim suyu fazla dedii. Umarım hepimiz saglıkla alırız kucagımıza inşALLAH
gbza PamukAnne ya aslında hep suyu falan iyi diyor ama genelde göbeği çok çıkanlar suyum fazla diyorlar benimde göbeğim baya çıktı çocukmu büyük acaba Doktorum da kilo boy falanda söylemiyor ki