Suledagli 19+6 haftalik hamileyim sadece karin bölgemde kırmızı kırmızı kabarcıklar oluştu sizce normal mi arada kaşınıyo
Sehrbnon122 Suledagli sivilce gibi mı kız benimde kaşınıyor 18 haftalık ikizlerime hamileyim ve sivilce gibi kırmızı seyler cıkıyor ve dokununca yada bastırınca ağrıyor anlamadım
Soruyorumm Suledagli benim de var sonra sırtıma bacaklarıma yayıldı ucu beyaz değil kızarık sadece ama kaşınıyor doktora gittim virüsel bişey oldugunu düşünüyorum geçer dedi ilaç veremem dedi krem verdi ama cok cok kaşınırsa sür hemen sürme dedi
Suledagli Soruyorumm ay inşallah ciddi bisey yoktur allahim sen bize çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip et ❤️
Soruyorumm Suledagli ürtiker demişti doktor bana netten baktım kurdeşenin bilimsel adıymıs bi kurdeşenim yoktu o da oldu 😁Allah kötüsünden korusun
bukett1 Benimde bacaklarımın arasında çıkmaya başlamıştı. Çok acıyordu.Bulgar kremi ve kükürt kremi kullanıyorum. Geçiyor hemen.
gecekusuanne Pupp baslangici olabilir bende ayniydim google a yazin pupp resimlerine bakin eger o ise mutlaka doktora gidin