Blr1 10 haftalık hamileyim hergun aralıksız en az 1 defa istifra ederim ve deli gibi midem bulanır. Nasıl en aza indirebilirim bu durumu :(((
ikizsevdam Blr1 üzgünüm ama bulantımı hiç bir şey kesmemişti prilam falan bende uykudan başka hiçbir etkisi olmamıştı sadece soda ve haşlanmış patates çok iyi geliyordu bi ekşi yoğurt
hulyadem-01 Blr1 prilam kullanıyodum bende canım allah yardım etsin yeşil elma iyi geliyor ağır yağlı yemekler yeme miden daha kötü olur
Blr1 ikizsevdam Benim garip bir şekilde kendi evime gidince midem bulamıyor başka bir yerde bu kadar çok bulanmıyor 🤷🏻♀️
Blr1 ikizsevdam Iste ne zaman geçecek bilmiyorum afedersiniz öğürürken ters hareket mi oldu ne olduysa belimi incittim 2 gündür ağrım var çok sıkıldım artık bu durumdan 😂
Seymak21 Bana da karpuz çok iyi geliyordu başka bişey yiyemiyordum karpuz kokusuz sulu ve şekerli enerji veriyordu. 20 gün falan prilam kullandım 12. Haftadan sonra çok şükür normale döndüm, ara ara oluyor. Kısa zamanda geçer inşallah Allah kolaylık versin 😊