cgnduru Aysh89 olsun canim eşyalar onlar bunlar hepsi geçici, zamanla olur bir şekilde hepsi ❤ en azından Allah nasip etmiş bir evladin var inan gerisi hep bos. Allah evladı olmayanlarda nasip etsin bu duyguyu, olanlarada imkan versin her konuda ❤
Turkolog12 alitalia çok mantıklı bende böyle düşünüyorum 1 yaşına kadar park yatakta yatacak sonra odasında inşallah tabii benim oda daha yapılmadı da bayıldım güle güle kullanın ❤️
alitalia Turkolog12 evet bebek odası çok gereksiz geliyor hiç heves etmemiştim uygun bir beşik almıştık 9 ayına kadar kullandık sonra da odası yapıldı ✔️
_Lavinya Deryak52 https://imgyukle.com/ Bu linke tıklayıp resmi seçiyorsunuz. Ordan oluşan bağlantının ikincisini yani URL adresini seçip buraya kopyalarsanız direk resim olarak paylaşılır.🌸
Haticenurozturk alitalia aynen öyle zaten bebegi ayrı odada yatırmak çok sakıncalı kusup boğulabilir şuan benim oğlumda yanımda yatıyor beşiği ile bizde kışın ayırmayı düşünüyoruz şuan zaten birşey anlamicak çocuk ayırsak bile
Melisee Kbra52 Çok güzel bi oda olmuş minnoşa bizimde düşündüğümüz mobilyalara benziyo inşallah bayramdan sonra alıcaz. Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah 🥰🐣
Ahan12 Kbra52 merhabalar odanin dolabin görüntüsü cekip atma ihtimaliniz varmı sifonyer sanki istedigim modelin inetarnette çok görüyorum fakat canli gormedigim icin kalite ve kullanisindan emin olamadim
irem4141 Boncukveannsi çok güzelmiş. Ben oda yapmadım sadece anne yanı yatak aldım😂 yatacağı odada kitaplık var ,dolap var bir de bilgisayar var . Pek bebek odasına benzemiyor ancak duvarı filan süslersem belki benzer biraz😅
AnGeL_24 Boncukveannsi İNWALLAH ama çocuk odasi yapmak isterdim ama bazen de duwunuyom ayri çocuk odasi olsa ise yaramicak ki ayri odada çocuğumu nasil yatıra bilirim ağlasa duyamam ki o yüzden bazen takilmiyom büyüdüğü zamanda ayri oda yapariz
Ebbruc Boncukveannsi ayy Allah bize daha güzellerini nasip etsin inşallah 🙏🏻 benimki daha çok küçük o yüzden bir odası yok yapar mıyım hemen onu da bilmiyorum