toffeenut Boncukveannsi evin içine zarar verecek bir işlem değil ki ne hakla bir şey söyleyebilir. Biz evi boyasız tuttuk eğer taşınana kadar bir değişiklik yapmak istemezsek böyle de teslim edeceğiz. Boyalı tutsaydık temizce boyar çıkardık. Evine zarar vermediğimiz sürece ne yaptığımız ev sahibini ilgilendirmemeli.
annenur Boncukveannsi odanın güzelliğine baktım ve yurt dışı yazınca sebebini anladım 😂 şu çerçeveler bile burada 250,300 den başlıyor
Kizilkafaa toffeenut Çok güzel aşırı soft bir oda olmuş, bir de orada bir pisicik var belli ki kardeşini bekliyor. Öp yerime yicem❤️
Sumeyyeysldg annenur beşiği nerden aldinz çok güzel bı oda harikaa Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Melisee Kbra52 Çok güzel bi oda olmuş minnoşa bizimde düşündüğümüz mobilyalara benziyo inşallah bayramdan sonra alıcaz. Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah 🥰🐣
Ahan12 Kbra52 merhabalar odanin dolabin görüntüsü cekip atma ihtimaliniz varmı sifonyer sanki istedigim modelin inetarnette çok görüyorum fakat canli gormedigim icin kalite ve kullanisindan emin olamadim
Mel16 Kbra52 odayi nerden aldiniz acaba bizde bu modele benzer bisey aldik ama henuz eve gelemedi o sebepten soruyorum.
AnGeL_24 Malesef bizde bebek odasi yok bebegimiz bizimle uyuyucak evimizde 2 oda var evimiz buyuk ama odalar az birinde annem babam kaliyor biride bizim o yuzden ogluwumuza odamizda bir kowe ayiricaz 37 haftalik hamileyim hala yatagini filan alamadik