SedaErgun16 Kızlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili bir öneriniz var mı akıntı kaşıntı ve yanma şikayetim var 😢
Sinemsinm SedaErgun16 dün gece bende aynı şekilde post açtım yanma.kasinti mahvetti resmen hayatımı bikac gündür bende beyazımsı akıntı da başladı sanırım enfeksiyon mantara dönüştü orda bana gelen bı yorum da bebeğe geçti doğumdan snr abebegim yoğun bakımda kaldı diyende var sağlıkla doğdum diyende rabbim uardimcimz olsun cidden..
Eldgrn SedaErgun16 hep enfeksiyonum vardı 1 aydır çoğaldı bu gün yine doktora gittiğimde fitil ve toz yazdı onları kullanicam artık mecbur naparsam yapayım düzelcek gibi oluyor sonra hemen tekrar geliyor enfeksiyon tek çare doktorun verdiği ilaç
SedaErgun16 Vera09 yarın doktoruma gidicem bakalım alttan muayne edicek ona göre bir ilaç verirse inşallah geçer 😭
SedaErgun16 Busrakalperay Ayyy geçmedi mi napmak lazım o kadar da dikkat ediyorum temizliğe lanet olası şey buldu beni
SedaErgun16 Sinemsinm ayyy Allah korusun 9 ay taşı sonra yoğun bakıma yatsın Allah im inşallah öyle birsey olmaz.
minnosveannesii Doktorum bı kaç defa fitil vermişti o bir süre kesti sikayetlerimi, doğuma 10gun kaldı yine çok arttı krem kullaniyorum şuan sadece
Yasemin1998 SedaErgun16 Kaçinci haftadasin ? Bnde bi 4 gündür filan idrar enfeksiyonu geçiriyorum ..Ebem bi antibiyotik verdi işe yaradı gibi ..Ama bol limonlu su içmemi soyledi sende bol su iç ..Çaresi ilac ve su malesef ..
Eldgrn SedaErgun16 ilerleyen haftalarda önerilmiyor diye biliyorum ama yanlış yönlendiriyor mutlaka doktorumla konuş o zaten en uygununu yapar ben daha başındayım
Canan049 Kizlar bende enfeksoyon vardi doğumdan sonra bebegim 12 gun yogun bakimda kaldi enfeksiyon anne karninda kapmis dedi doktor siz dikat edin
Papatya0707 SedaErgun16 bende de kendimi bildim bileli küçüklükten fitil antibiyotik verdi inşallah bebeğe geçmez benimde